reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Asku lacze sie w bolu z choroba tez zdycham...zdrowiej
a co do pierogw polecam przed porodem lepic sposob moich poprzednich BBforumowiczek dwum pomoglo ;D

Zyrafka Wiktorki sa super wiem cos o Tym ;-)

co do slubow zawsze chciala zrobilismy sobie sami kogo chcielismy i wszystko po swojemu;-) my juz 4 lata po porodzie bedzie a ze soba 8 ;-)

rozstepow ja juz kiedys pislalam mam mnostwo ..

a ja siedze przywalona przeziebiona mam chwile spokoju mlody poszedl z dziadkiem na dwor teraz wrocili i maz sie nim zajmnie caly dzien spiewal ze chce na dwor na sanki i nie dalo sie wytlumaczyc, jutro mam nie miec pradu ani na dwor chyba oszaleje ;/

reklama
My znamy sie od zawsze i razem dorastalismy razem do podstawowki gimnazjum itp wagary imprezy razem a osobno ;D az sie zeszlismy w liceum ja bylam a ona za granice sie wyprowadzil...i pewnego razu przyjechal na wakacje spotkalismy sie pogadac i tak gadamy do dzis od 7-8 lat hehe

FUTURYSTKO mój Mrówek jest z 10 czerwca :-D

SAGA również zdrówka życzę!

Ależ mnie głowa rozbolała :-( drzemka próbowałam leczyć, ale mnie telefony budziły... Na apapie lecę, zero ulgi, więc się okleiłam plastrem chłodzącym...

Chłopców nadal brak :-( tęskno mi strasznie :-(

})i({ korzystam z telefonu, przepraszam za literówki })i({

Aśku to bardzo mi miło, że taki mądry chłopczyk urodzony wtedy co ja:-)wszystkie czerwce jakie znam to zajebiste osóbki, a o której się urodził, że się spytam? ja o 5;40

robię na kolację hawajskie tosty, męża posłałam na zakupy, piekarnik się grzeje, herbatka z cytrtnką gotowa...

Jeszcze pol godzinki I do domku.. Pod kocyk I ciepla woda z miodem I cytryna.. Do bolu gardla doszedl nagle katar I od jakis trzech godzin smarkam co chwile..

No to sobie ponarzekalam :-)

futurystka ja jestem z 14 czerwca i potwierdzam, że z tego miesiąca są same fajne osóbki :tak:

Jestem po wizycie u ginekologa, wszystko w porządku z maluszkiem, ale nadal ułożony pośladkowo. Waży 1063 g więc już całkiem spory ;-) Lekarz mnie wkurzył, musiałam się dopominać o badania, bo jemu z głowy wyleciało, że musi mi glukoze zlecić. Ale najważniejsze, że szyjka zamknięta, a mały rozwija się tak jak powinien. Z radości kupiłam sobie chipsy, zjadłam całą paczkę a teraz mam zgagę.

KPe007 - ja jestem po ślubie 3 miesiące, a w czerwcu będzie 13 lat jak się spotykamy,
też idę w poniedziałek na badania.

struss - u nas było na luzie, ślub i wesele zorganizowaliśmy prawie w jeden dzień,
w maju umówiliśmy terminy, a w październiku był ślub - na dodatek 1,5 miesiąca przed ślubem okazało się, że jestem w ciąży:tak:

CzekamyNaIgorka - my wiedzieliśmy, że chcemy po sezonie żeby było taniej, ale jeszcze nie było zimno i tak wyszedł
12 październik - nie wiemy skąd nam to wyszło :-)

dzisiaj cały dzień sprzątałam, mam dość
- dwa mieszkania - stare i nowe, w przyszłym tygodniu wyprowadzka więc trzeba zacząć oganiać:szok:
młodemu się chyba spodobało, bo kopie dzisiaj jak głupi :-D
śmiejemy się, że przez ten remont, to młody będzie zasypiał tylko przy wiertarce :-)

reklama
KPe ooo fasolka mniam , będą pierdziochy :-D:szok::-D u nas też ostatnio było takie dobre jedzonko ...

Natuszka mieszanka wybuchowa :-D a początki owszem są urocze :-) jak najbardziej

gwiazdeczko dużo zdrówka kochana :-( herbatka z miodkiem albo sokiem malinowym

Morelko cieszę się że udana wizyta :-) duży już chłopczyk :) ale też termin goni nie ma co...ja uwielbiam chipsy mmm ale po nich nie mam zgagi :-p

readerle no właśnie nie straszny mu będzie hałas :) ale to ma plusy :-)

Ja też jak pisałam wcześniej byłam z poprzednim ponad 3 lata i jakoś w duchu wiedziałam że to nie ten...potem pojawił się mój mąż i wiadomo amorki i takie tam :zawstydzona/y:. W tym roku będzie 9 lat jak się znamy i 7 rok po ślubie cywilnym...kurczę kiedy to minęło? Szok...a dalej czujemy miętę i zakochani w sobie...wiadomo życie przynosi różne niespodzianki, kłopoty ale zawsze razem i tak ma być...niezależnie od wszystkiego mamy na sobie polegać i wiedzieć że ma się do kogo wracać...a wiadomo tyle lat to też jest przyzwyczajenie ale oby nie tylko :-)

Do góry