applecrumble
Fanka BB :)
hej Majóweczki:-)
Natuszka, przyszły moje spodenki. I jestem z nich zadowolona jak na raziewyglądają całkiem ładnie, zobaczymy jak w użytkowaniu. Brałam niby Skę ale jeszcze trochę luźne na tyłeczku. Mam więc nadzieję, że do maja je ponoszękupowałam z tej aukcji: Rewelacyjne spodnie ciążowe_JEANS_ granat r. S (3844321655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. A poza tym troszkę się obkupiłam w weekend. Byłam w galerii i akurat w Pretty Girl była promocja, że do wszystkich przecenionych ubrań dodatkowo 30% rabatu. Więc kupiłam tunikę i takie dwie sukienki/tuniki. Bardzo mi się podobają. Wąskie w udach i takie szersze na brzuszku. I super ceny po rabacie wychodziły 35 - 40 zł.
Ja dołączam do klubu ciężkich nocek. Też się budziłam nie wiem ile razy i jeszcze ten wiatr... wrr
Chociaz moja koleżanka tez ponoć miała złe brodawki, za wklęsłe czy cos takiego. I na ;początku używała nakładek a po kilku tygodniach walki jej córcia ssała już normalnie pierś. Więc zawsze jest nadzieja:-)
Natuszka, przyszły moje spodenki. I jestem z nich zadowolona jak na raziewyglądają całkiem ładnie, zobaczymy jak w użytkowaniu. Brałam niby Skę ale jeszcze trochę luźne na tyłeczku. Mam więc nadzieję, że do maja je ponoszękupowałam z tej aukcji: Rewelacyjne spodnie ciążowe_JEANS_ granat r. S (3844321655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. A poza tym troszkę się obkupiłam w weekend. Byłam w galerii i akurat w Pretty Girl była promocja, że do wszystkich przecenionych ubrań dodatkowo 30% rabatu. Więc kupiłam tunikę i takie dwie sukienki/tuniki. Bardzo mi się podobają. Wąskie w udach i takie szersze na brzuszku. I super ceny po rabacie wychodziły 35 - 40 zł.
Ja dołączam do klubu ciężkich nocek. Też się budziłam nie wiem ile razy i jeszcze ten wiatr... wrr
Aśku, a jak ta czkawka wygląda? Bo moja córcia chyba jeszcze nie miała. Dzieje się wtedy coś szczególnego? ;-)od rana trzecia czkawka króla Juliana Mrówek miewał po 7-8 dzienni, a w nocy potrafił obudzić nie tylko mnie, ale i ojca swego jedynego
Znając moje szczęście,pewnie też będę miała nie takie brodawki jak trzeba... a da się to jakoś wcześniej sprawdzić? Np położna może powiedzieć jak obada teren?dlaczego od razu zakładacie karmienie butelką? ja to wiem czego się spodziewać, przy moich brodawkach mogę pomarzyć o karmieniu naturalnym :-( pozostaje mi odciąganie i podawanie z butli :-( z Mrówkiem pół roku dałam radę, teraz mam nadzieję, że będzie podobnie z produkcją pokarmu ;-) i mam cichą nadzieję, że Julian będzie bardziej cierpliwy i jakoś nauczymy się jeść z moich felernych cycorów ;-)
Chociaz moja koleżanka tez ponoć miała złe brodawki, za wklęsłe czy cos takiego. I na ;początku używała nakładek a po kilku tygodniach walki jej córcia ssała już normalnie pierś. Więc zawsze jest nadzieja:-)
właśnie w pracy niestety tak jest. Ciężarne maja najmniej do gadania. Ale nie patrz na to, myśl o sobie terazDiabliczka jak najbardziej dobrze, tylko problem w tym że ja jeszcze chwilę chciałam popracować a zdecydowali za mnie. Ustalenia z kierowniczką były inne i to mnie oburzyło.