reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Dzień doberek.Moja dupa rośnie i rośnie ,ale wcale mnie to nie irytuje.(kiedyś mój M powiedział"niech rośnie ,będzie w co kopnąć")miłe z jego strony.....u nas trochę popadało ,a w nocy tak wiało........strasznie się bałam.W nocy miałam ogromna ochotę na bara bara i .......wiecie co było dalej,czeka mnie cały tydzień postu....w końcu kupiłam ebooka ,mam świetną książkę,wymiata o amiszach......"Świadectwo prawdy" Jodi Picoult.

reklama
witam w ten uroczy poniedziałek mam dobry humor od rana aż M jest w szoku że chodzę cała w skowronkach a wiecie dlaczego bo za godz idę zobaczyć mojego bejbisia nareszcie już tak dawno go nie widziałam że szok:-D oby jeszcze pokazał kim jest:tak::-D
Bajka no to trochę dziwne że wierzy jeszcze w bociany;-):-)
asia20 witamy serdecznie:-)

kto pisał o tarcie malinowej z lodami i narobił mi takiego smaka że szok:confused::baffled::-D

trzymajcie kciuki za wizytę dam znać jak tylko dam radę później jedziemy oglądać wózki:-D

MAKAO u nas będą szczepienia: 6w1, pneumokoki, meningokoki... z twojego linka wychodzi mi min.2000 :eek: na rota nie szczepimy ;-)

Hej Kobietki!

Ja juz w pracy, pol nocy nie spalam bo sie stresowalam powrotem. Nie wiem jak ja tutaj wytrzymam :/

Czekamy na Igorka dziewczyny maja racje, nie idz do pracy!
Makao jeszcze raz gratuluje! I trzymam kciuki za przyjaciela..

Witam Poniedziałkowo :)
Jestem niewyspana, wczoraj koło 20 zaczęli strzelać petardami na wośp aż Mila się zerwała, bo nie wiedziała co się dzieje...
Oczywiście później tak się mała franciszka wtarabaniła między mnie a ślubnego, że miałam wrażenie że waży 80kg a nie 8 :-D
i nie chciała oddać kołdry tak się uwaliła :-D

szwagierka się na mnie obraziła, usunęła mnie i męża ze znajomych na fb.... pff ... w nosie to mam...;] ani mnie to grzeje ani ziębi ;] a przynajmniej nie będę czytać jej głupich postów 10 razy dziennie ;]

dziś wycieczka do zusu... brrr... nie lubię tam chodzić...;/

no to u nas tak jak u Cię. chyba, że jednak się na rota zdecydujemy ale nie mam przekonania.
za to pneumo i meningo obowiązkowo.
ja utrzymuję to co teściowa mówi ;-) Mrówka na rota też nie szczepiliśmy, przeszedł w szpitalu (jak leżeliśmy z podejrzeniem sepsy)... my też już przeszliśmy rotawirusy :tak: załatwił nas wszystkich ;-)

czuję, że zaraz pęknę :-D dwa kubki kakałka wciągnęłam :tak: a mleka nie lubię :-D

widzę, że w większości mieliśmy ciężkie nocki ;-) to dobrze :-D że nie byłam sama w męczarniach :-D

uwaga - Mrówek poznał nowe słowo :-D klejnoty ;-) wczoraj usłyszał w filmie ;-) wieczorem po kąpieli i przy wycieraniu kazał wytrzeć swoje klejnoty :-) tylko nie wiedział gdzie są ;-) więc musiałam mu jeszcze tłumaczyć gdzie te klejnoty się znajdują ;-)

Ten Mrówek jest fenomenalny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hahahahahaha ale się uśmiałam

Ewelinnnn mało mam ale nooo dobra podziele się :p
mi_lva oooo jak fajnie :) Mnie jutro czeka wizyta na Nfz :) sama nie wiem czy jeść coś słodkie, boję się że znowu będzie wariować i nie da się zmierzyć :szok:

Ja właśnie wróciłam od endo, jak szłam w tamtą stronę to tak fajnie bialutko ale na chodnikach ślisko więc sunęłam się po poboczu żeby nie zaliczyć orła...natomiast jak już wracałam to słoneczko intensywnie świeci i troszkę się chlapa zrobiła, no ale jeszcze biało jest :)
Wynik mi się zmniejszył na 2.76 ale to nie jest tak bardzo zadowalające...Letrox zamieniła mi z 0.5 na przemian co drugi dzień na 1 i za mc krew i wizyta...zobaczymy. Ale dzisiaj była bardzo miła :-)aż się bałam że cosik będzie gadać ;-)
Ja dopiero śniadanie będę jadła tzn kajzerkę suchą i pączka wtryniłam przed lekarzem w poczekalni ale teraz głodna...zastanawiam się nad strogonowem ale nie wiem czy to dobry pomysł...wczoraj już nie dałam rady z tych gazów :szok: i latania do kibelka :-D:szok::-D:-D:szok::szok::-D
A jutro.... usg i podglądanie maluszka :happy::happy::happy::happy: już nie mogę się doczekać, mam nadzieje że mój ginek nie będzie zły że poszłam jeszcze dodatkowo na NFZ bo u niego prywatnie robiłam połówkowe, ale niby czemu ma mi przepaść wizyta. Z tym że chodzi o wpis do karty :/ będzie z jutra a nie z prywtanego co było 2 tyg temu

Hej laseczki!!!

Cholerka przez grupę na fb zaniedbałam bb - hańba mi :zawstydzona/y:
Przymierzam się do kompletowania wyprawki, tzn tetrówki, flanelki, szczoteczki, butelki itp - powolutku chce skupować by za 2 miesiące nie oszaleć że czegoś nie mam kupowac na ostatnią chwilę.
Na fb już chwaliłam się zakupem wózka, teraz tylko łóżeczko z tym dużych zakupów zostało :-)

reklama
cześć dziewczyny,

czy któraś z Was chodzi już do szkoły rodzenia? jeśli dobrze wszystko pójdzie (bo tak na ostatnią chwilę) to my zaczynamy jutro :tak:

Do góry