reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Dzien jak narazie idzie bardzo dobrze. Leci szybko, za chwilke koniec no I dostalam swiateczny bonus do wyplaty :-) chyba sie nikomu nie przyznam I kupie dodatkowe prezenty :-) ale sie wszyscy zdziwia :D

Lena nie przejmuj sie dziwnymi ludzmi :*
Ivon szkoda, ze z tym domkiem nie wyszlo :( tak mialo byc, znajdziecie cos lepszego :* a z mama sie pogodzisz na pewno I bedziecie sie z tego smiac :)
Brandyy ja tak samo.. wlosy mam ladne bo nie dawno robilam.. ale cala reszta.. czuje sie jak taka klucha, mam mnostwo pryszczy, worki pod oczami, achh szkoda gadac :( a na bol kregoslupa polecam isc poplywac albo pocwiczyc joge z youtubem :-) dziala lepiej niz srodki przeciwbolowe :-)
Magda Ty tez sie nie przejmuj! Glupie gadanie! Pewnie, ze bedziesz z nim w pilke kopac, czemu nie? ;-)

reklama
Diabliczka, ja studiuję ogrodnictwo ;) i to nie urządzanie ogródków, tylko raczej uprawa pomidorów itp ;)

Kurczaczek też mam jakieś erotyczne sny ale na szczęście z mężem ;D Chociaż ostatnio śniła mi się jakaś dziewczyna o_O
A o dziwo na żywo wcale mi się nie chce ostatnio. masakra, kochamy się może raz na dwa tygodnie :/

Iwon, szkoda ze ten dom wam jednak nie przypadł do gustu.. Mi się marzy wlaśnie kiedyś kupic taki stary duży dom i go wyremontować :) Sama jestem ze wsi mieszkałam w wielkim poniemieckim domu. Na razie chyba będziemy się rozglądać za mieszkaniem bo teraz wynajmujemy a to bez sensu. Jakoś w lutym może.. W styczniu prawdopodobnie M. dostanie umowę na czas nieokreślony :)

Idę się kąpać i wychodzę na ostatnie przedświąteczne zakupy z przyjaciółką ;D Jakąś kawkę też na pewno zaliczymy :)))))

Dziewczyny jak Wy to robicie?biegacie, gotujecie, szprzatacie itd! Ja ma takiego lenia, ze głowa boli. Wczoraj sie zawzielam i pojechałam szukać prezentów ( dopiero teraz!!). Po 15 minutach w CH juz mi sie nic nie chciało...gorąco, hałas... I wogole mnie to nie bawiło, jedynie stanie w dziale dla niemowlakow mnie bawiło:-) i skonczylo sie jak skonczylo, z 5 prezentów ktore miałam kupić..kupiłam tylko 2 i kupę rzeczy dla dzidzi!!!:-/

Jak pomyśle, ze zostały 3 dni i ile mam do zrobienia to mam ochotę zamknąć sie w szafie!!

witam piątkowo.
byłam dziś w sklepie po brakujące składniki do śledzi i w ogóle..kupiłam prawie 5kg śledzi, olej, ogórki konserwowe, 1kg cebuli którą wywaliłam bo była ohydna, jakieś przeciery pomidorowe, i coś jeszcze. generalnie się nadźwigałam jak głupia./ zaraz idę po córę do przedszkola. i mam dość:/ nie mamy jeszcze choinki, ja mam syf w kuchni i w pokojach też czeka odkurzanie i mycie podłóg... już nie mam siły. jeszcze obrusy przejrzeć, zdjąć w góry szafy paczki z firankami- tyle, że one strasznie wielkie i ciężkie są bo pakowałam je próżniowo, żeby miejsca nie zajmowały za dużo...chyba nie dam już dziś rady. do tego cały czas mam katar i w ogóle...do dupy:(

Dziewczyny jak Wy to robicie?biegacie, gotujecie, szprzatacie itd! Ja ma takiego lenia, ze głowa boli. Wczoraj sie zawzielam i pojechałam szukać prezentów ( dopiero teraz!!). Po 15 minutach w CH juz mi sie nic nie chciało...gorąco, hałas... I wogole mnie to nie bawiło, jedynie stanie w dziale dla niemowlakow mnie bawiło:-) i skonczylo sie jak skonczylo, z 5 prezentów ktore miałam kupić..kupiłam tylko 2 i kupę rzeczy dla dzidzi!!!:-/

Jak pomyśle, ze zostały 3 dni i ile mam do zrobienia to mam ochotę zamknąć sie w szafie!!

Nie zazdroszczę:). Ja już wszystko w miarę ogarnełam. Nasprzątałam się jak szalona, prezenty popakowane ufff. Z tym że zarazek złapał :-(, ale juz przechodzi:)

My już wróciliśmy z przedszkola :)
Synek miał małą tremę, ale pięknie zaśpiewał wszystkie piosenki :D
Aż łzy miałam w oczach taka dumna byłam :)
Potem przyszedł Mikołaj z prezentami.. z początku Tomek trochę się bał, ale na końcu przybijali sobie piątki i żółwiki więc jest dobrze :D

W końcu kupiłam prezent tacie. Srebrną bransoletkę i kazałam wygrawerować na niej "Najlepszy Tata" :D Na mamę nie starczyło mi już czasu, bo mąż się do pracy spieszył, ale to już załatwimy jutro przy odbiorze bransoletki.

brandyy oj u mnie też okropne bóle pleców :(

magda no dokładnie. Niektórym naprawdę brak taktu. Tym bardziej, że u nas to juz drugie dziecko więc wszyscy sobie ubzdurali, że musi być dziewczynka i koniec kropka. Więc wyobraź sobie co się wczoraj działo jak powiedziałam, że będzie chłopak... aż się popłakałam.

gwiazdeczka bonus przedświąteczny, super :D Lubie takie niespodzianki :D

kotka83 u mnie też jeszcze mnóstwo roboty, a ja już z sił opadam :(

Kotka 5kg śledzi:szok:i jeszcze inne zakupy jak Ty to przytargałaś?
Lenka moja mama też jest zawiedziona, że będzie dzieczynka bo ma tylko jednego wnuka i a tak to 4córki i dwie wnuczki!z kolei moja siostra co ma syna to ciągle mi daje jakieś rzeczy na chłopca i mówi że to będzie on a nie żadna dziewczynka i nie daje sobie tego przetłumaczyć, ręce opadają!
a ja tam się cieszę, będziemy mieć mała księżniczkę:-D
kurcze tak bym pojadła barszczu z uszkami ojoj może jutro stąd wyjdę w końcu...

reklama
Ja nie wiem jak będzie u nas ale to jest nasze pierwsze dziecko więc w sumie wszystko jedno, aczkolwiek zawsze chciałam córkę:)
ale u mnie w rodzinie jest tylko jeden chłopak a tak same dziewczyny, więc raczej będą zaskoczeni jak będzie chłopak:-)
a u męża to jego siostra ma dwie córy, więc jakby co to będzie pierwszy wnuk:-)
ja osobiści staram się psychicznie przygotować na styczeń, jak się potwierdzi że chłopak;-)

Do góry