reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Dzien jak narazie idzie bardzo dobrze. Leci szybko, za chwilke koniec no I dostalam swiateczny bonus do wyplaty :-) chyba sie nikomu nie przyznam I kupie dodatkowe prezenty :-) ale sie wszyscy zdziwia :D

Lena nie przejmuj sie dziwnymi ludzmi :*
Ivon szkoda, ze z tym domkiem nie wyszlo :( tak mialo byc, znajdziecie cos lepszego :* a z mama sie pogodzisz na pewno I bedziecie sie z tego smiac :)
Brandyy ja tak samo.. wlosy mam ladne bo nie dawno robilam.. ale cala reszta.. czuje sie jak taka klucha, mam mnostwo pryszczy, worki pod oczami, achh szkoda gadac :( a na bol kregoslupa polecam isc poplywac albo pocwiczyc joge z youtubem :-) dziala lepiej niz srodki przeciwbolowe :-)
Magda Ty tez sie nie przejmuj! Glupie gadanie! Pewnie, ze bedziesz z nim w pilke kopac, czemu nie? ;-)

reklama
Diabliczka, ja studiuję ogrodnictwo ;) i to nie urządzanie ogródków, tylko raczej uprawa pomidorów itp ;)

Kurczaczek też mam jakieś erotyczne sny ale na szczęście z mężem ;D Chociaż ostatnio śniła mi się jakaś dziewczyna o_O
A o dziwo na żywo wcale mi się nie chce ostatnio. masakra, kochamy się może raz na dwa tygodnie :/

Iwon, szkoda ze ten dom wam jednak nie przypadł do gustu.. Mi się marzy wlaśnie kiedyś kupic taki stary duży dom i go wyremontować :) Sama jestem ze wsi mieszkałam w wielkim poniemieckim domu. Na razie chyba będziemy się rozglądać za mieszkaniem bo teraz wynajmujemy a to bez sensu. Jakoś w lutym może.. W styczniu prawdopodobnie M. dostanie umowę na czas nieokreślony :)

Idę się kąpać i wychodzę na ostatnie przedświąteczne zakupy z przyjaciółką ;D Jakąś kawkę też na pewno zaliczymy :)))))

Dziewczyny jak Wy to robicie?biegacie, gotujecie, szprzatacie itd! Ja ma takiego lenia, ze głowa boli. Wczoraj sie zawzielam i pojechałam szukać prezentów ( dopiero teraz!!). Po 15 minutach w CH juz mi sie nic nie chciało...gorąco, hałas... I wogole mnie to nie bawiło, jedynie stanie w dziale dla niemowlakow mnie bawiło:-) i skonczylo sie jak skonczylo, z 5 prezentów ktore miałam kupić..kupiłam tylko 2 i kupę rzeczy dla dzidzi!!!:-/

Jak pomyśle, ze zostały 3 dni i ile mam do zrobienia to mam ochotę zamknąć sie w szafie!!

witam piątkowo.
byłam dziś w sklepie po brakujące składniki do śledzi i w ogóle..kupiłam prawie 5kg śledzi, olej, ogórki konserwowe, 1kg cebuli którą wywaliłam bo była ohydna, jakieś przeciery pomidorowe, i coś jeszcze. generalnie się nadźwigałam jak głupia./ zaraz idę po córę do przedszkola. i mam dość:/ nie mamy jeszcze choinki, ja mam syf w kuchni i w pokojach też czeka odkurzanie i mycie podłóg... już nie mam siły. jeszcze obrusy przejrzeć, zdjąć w góry szafy paczki z firankami- tyle, że one strasznie wielkie i ciężkie są bo pakowałam je próżniowo, żeby miejsca nie zajmowały za dużo...chyba nie dam już dziś rady. do tego cały czas mam katar i w ogóle...do dupy:(

Dziewczyny jak Wy to robicie?biegacie, gotujecie, szprzatacie itd! Ja ma takiego lenia, ze głowa boli. Wczoraj sie zawzielam i pojechałam szukać prezentów ( dopiero teraz!!). Po 15 minutach w CH juz mi sie nic nie chciało...gorąco, hałas... I wogole mnie to nie bawiło, jedynie stanie w dziale dla niemowlakow mnie bawiło:-) i skonczylo sie jak skonczylo, z 5 prezentów ktore miałam kupić..kupiłam tylko 2 i kupę rzeczy dla dzidzi!!!:-/

Jak pomyśle, ze zostały 3 dni i ile mam do zrobienia to mam ochotę zamknąć sie w szafie!!

Nie zazdroszczę:). Ja już wszystko w miarę ogarnełam. Nasprzątałam się jak szalona, prezenty popakowane ufff. Z tym że zarazek złapał :-(, ale juz przechodzi:)

My już wróciliśmy z przedszkola :)
Synek miał małą tremę, ale pięknie zaśpiewał wszystkie piosenki :D
Aż łzy miałam w oczach taka dumna byłam :)
Potem przyszedł Mikołaj z prezentami.. z początku Tomek trochę się bał, ale na końcu przybijali sobie piątki i żółwiki więc jest dobrze :D

W końcu kupiłam prezent tacie. Srebrną bransoletkę i kazałam wygrawerować na niej "Najlepszy Tata" :D Na mamę nie starczyło mi już czasu, bo mąż się do pracy spieszył, ale to już załatwimy jutro przy odbiorze bransoletki.

brandyy oj u mnie też okropne bóle pleców :(

magda no dokładnie. Niektórym naprawdę brak taktu. Tym bardziej, że u nas to juz drugie dziecko więc wszyscy sobie ubzdurali, że musi być dziewczynka i koniec kropka. Więc wyobraź sobie co się wczoraj działo jak powiedziałam, że będzie chłopak... aż się popłakałam.

gwiazdeczka bonus przedświąteczny, super :D Lubie takie niespodzianki :D

kotka83 u mnie też jeszcze mnóstwo roboty, a ja już z sił opadam :(

Kotka 5kg śledzi:szok:i jeszcze inne zakupy jak Ty to przytargałaś?
Lenka moja mama też jest zawiedziona, że będzie dzieczynka bo ma tylko jednego wnuka i a tak to 4córki i dwie wnuczki!z kolei moja siostra co ma syna to ciągle mi daje jakieś rzeczy na chłopca i mówi że to będzie on a nie żadna dziewczynka i nie daje sobie tego przetłumaczyć, ręce opadają!
a ja tam się cieszę, będziemy mieć mała księżniczkę:-D
kurcze tak bym pojadła barszczu z uszkami ojoj może jutro stąd wyjdę w końcu...

reklama
Ja nie wiem jak będzie u nas ale to jest nasze pierwsze dziecko więc w sumie wszystko jedno, aczkolwiek zawsze chciałam córkę:)
ale u mnie w rodzinie jest tylko jeden chłopak a tak same dziewczyny, więc raczej będą zaskoczeni jak będzie chłopak:-)
a u męża to jego siostra ma dwie córy, więc jakby co to będzie pierwszy wnuk:-)
ja osobiści staram się psychicznie przygotować na styczeń, jak się potwierdzi że chłopak;-)

Do góry