reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

struss spróbuję profilaktycznie to ćwiczenie na szyjkę i bóle brzucha:)

Aśku
, Twój gałgan taki sam chętny do sprzątania jak mój:pPP

reklama
Kochana, nie licz pełnych. bo jak skończysz 40 to będziesz po terminie już a nie w 40 a to może być niebezpieczne dla bobasa:p

a nie - wlasnie na warsztatach w sobote polozna mowila ze w terminie jest sie 5 tygodni - od skonczonego 36 do skonczonego 41 :) czyli od 37 do 42 :)

i 40tc nie jest po terminie jak wiele osob mysli :)

dziewczyny - dodawalyscie cytryne do glukozy? co prawda nie mam jej jeszcze zleconej ale nie wiem czy isc z wycisnieta w sloiczku czy z cala polowka i tam wyciskac

a nie - wlasnie na warsztatach w sobote polozna mowila ze w terminie jest sie 5 tygodni - od skonczonego 36 do skonczonego 41 :) czyli od 37 do 42 :)

i 40tc nie jest po terminie jak wiele osob mysli :)

dziewczyny - dodawalyscie cytryne do glukozy? co prawda nie mam jej jeszcze zleconej ale nie wiem czy isc z wycisnieta w sloiczku czy z cala polowka i tam wyciskac

no widzisz, jak to dobrze się czegoś dowiedzieć:)))

Ptysia ma racie Makao mi też mówiła tak położna jak jest np 15tc6d to oni wpisują w karte 15 a nie 16!
Ptysiu ja nie mogłam dorzucić cytrynki mi absolutnie zabroniła no i nie ukrywa że to było okropne do teraz czuję to w ustach bleee!

hmm futurystka no właśnie mi lekarze wpisują zaczęty tydzień. czyli jak jest np 17 i 6 to wpisują 18:)

a propo tego co Ptysia pisała, czyli jak będziesz miała 42 tygodnie skończone, to będziesz tak naprawdę w 43 a nie w 42 i będziesz wtedy po terminie.

Makao kurcze no wiem o co Ci chodzi ale ja to patrzę tak że wczoraj zaczął 22 tydzień u mnie tak? no oki 21 się wypełnił i dopiero zaczął lecieć 22 więć jest 21 i 1 dzień czyli jeszcze nie 22:-D

Druga przerwa I za chwilke do domku :) jutro zaoferowalam, ze zostane z chrzesniakiem zeby moja siostra zrobila sobie porzadki swiateczne w spokoju. Ja to mam czasami dobre serce :D co macie na obiadek? Ja nadziewane papryki w sosie pomidorowym :)

Lena ja sie poplamilam w domu jeszcze pasta do zebow I z taka plama chodzilam dobre 3 godz zanim zauwazylam :/
Asku ja w nocy mialam dokladnie to samo.. spac nie moglam przewracalam sie z boku na bok, siku 1000 razy.. teraz PADAM :/

reklama
Do góry