pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Pamiętam jak pierwszy raz przedstawiałam jej Mojego partnera Sebastiana to powiedziała co to za imie !? ,że pierwszy raz w życiu takie słyszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, ja opinią rodzinki bym się nie przejmowała. Choć moja mama jak słyszała, że nasza córeczka będzie się nazywać Alutka albo Zosia, to mówiła -tylko nie Zofia, tak to dziecka na pewno nie nazwiecie bo ja się nie zgadzam.Ale mysle ze jak sie urodzi i bedzie imie Ksawery to beda tak kochac wnuczka ze problem imienia zejdzie na dalszy plan.
W tych kwestiach bliscy są szczerzy do bólu;-) Z jednej strony da się to zrozumieć, bo mnie też niektóre imona szczególnie nie leżą, ale raczej się wtedy staram nie wypowiadać ;-)jak mojej babci powiedziałam,ze jak by mi sie trafiła dziewczyna to dała bym jej na imie Laura to powiedziała,ze brzydszego imienia nie słyszała
Pieszczoszka jeździłaś czymś takim? Jakoś nie jestem szczególną fanką tuningu, ale nie dziwię się że wszyscy się oglądali za takim lanosem;-);-)Bo to śliczne imie a moja babka to sie wogole nie zna na niczym! pamietam jak kupiłam moje pierwsze auto to powiedziała ,ze to statek kosmiczny Tęsknie za tym autkiem ale sprzedałam je bo strasznie duzo paliło !!! pozatym miałam dosc tego,że kazdy sie gapił na nie i czułam sie przez to dziwnie sprzedałam je pewnemu gościowi za 5 tysiecy a nie dawno znalazłam to moje auto na allegro i widze ,ze facet chce na nim zarobic bo wystawił je za prawie 10 tys hehe Daewoo Lanos TUNING 1,8i 145KM, 1998r., 1800cm3, 145 KM - otomoto.pl
I myślę, że to jest najlepsze podsumowanie tematuMoja babcia duzo gada na temat imion ale w sumie to nic nie ma do gadania bo to moje dziecko i będzie nosić takie imie jakie wybierze mu mamunia z tatuniem a nie rodzinka