reklama
justynamika84
Fanka BB :)
Witajcie u nas będzie Julia:-)
sylwina87
Zaangażowana w BB
Witam. U nas ponoć ma być chlopak ale dokladnie na 100% potwierdzi usg w piatek ale dla chlopca mamy imie Ksawery. Gdyby jednak była dziewczynka to bedzie Maja. Mamy jednak mały problem z dziadkami bo nie podoba im sie imie dla chlopca i nie potrafie zrozumiec dlaczego
Pozdrawiam majóweczki:-)
Pozdrawiam majóweczki:-)
sylwina87
Zaangażowana w BB
No to ja nie wiem o co im chodzi, przeciez to imie jest bardzo ladne i tak dumnie brzmi heh. Moja mama tlumaczy sie tym ze nie mozna za bardzo zdrobnic tego imienia.
sylwina87
Zaangażowana w BB
Ale mysle ze jak sie urodzi i bedzie imie Ksawery to beda tak kochac wnuczka ze problem imienia zejdzie na dalszy plan.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
jak mojej babci powiedziałam,ze jak by mi sie trafiła dziewczyna to dała bym jej na imie Laura to powiedziała,ze brzydszego imienia nie słyszała
reklama
Karolki
Podwójna mama:)
PIeszczoszka to Cie babcia podbudowała...
Dziadkowie tak maja, to za nowoczesne to za stare bo im sie z kims kojarzy z lat mlodosci itd...
Ja mam USG o 17 dopiero ale juz sie prawie nie łudzę, ze moze byc kobieta...troche szkoda ale wazne zeby bylo zdrowe.
U nas mial byc Franek i syn na to tez sie uparł bo mu podpasowało mąż też sie zgodził choc przy pierwszym mial opory straszne na takie imiona:/
Ja jednak skłaniam sie ku Miłoszowi lub Julkowi czas pokaze...a moze to jednak kobieta!!!!
Dziadkowie tak maja, to za nowoczesne to za stare bo im sie z kims kojarzy z lat mlodosci itd...
Ja mam USG o 17 dopiero ale juz sie prawie nie łudzę, ze moze byc kobieta...troche szkoda ale wazne zeby bylo zdrowe.
U nas mial byc Franek i syn na to tez sie uparł bo mu podpasowało mąż też sie zgodził choc przy pierwszym mial opory straszne na takie imiona:/
Ja jednak skłaniam sie ku Miłoszowi lub Julkowi czas pokaze...a moze to jednak kobieta!!!!
Podziel się: