reklama
Martusia22267
Fanka BB :)
my jak na razie mamy problem z wybraniem imienia ostatnio S spodobało się jeszcze imię Nicola a ja jak na razie mam totalną pustkę w głowie bo nie chcę typowego polskiego imienia których jest pełno tak jak moje czyli Marta i zawsze w klasie miałam po 2-3 Marty... myślałam też o imieniu Alana choć większości kojarzy się tylko z męskim imieniem Alan.
Może Konstancja?:-)my jak na razie mamy problem z wybraniem imienia ostatnio S spodobało się jeszcze imię Nicola a ja jak na razie mam totalną pustkę w głowie bo nie chcę typowego polskiego imienia których jest pełno tak jak moje czyli Marta i zawsze w klasie miałam po 2-3 Marty... myślałam też o imieniu Alana choć większości kojarzy się tylko z męskim imieniem Alan.
Witam was serdecznie
My z mężem od piątku znamy płeć, a ponieważ będzie dziewczynka to pomysły na imiona zredukowały się o połowę- odpadły męskie . A malutka będzie Urszula Antonina. No chyba że się coś jeszcze zmieni ale szczerze w to wątpię.
My z mężem od piątku znamy płeć, a ponieważ będzie dziewczynka to pomysły na imiona zredukowały się o połowę- odpadły męskie . A malutka będzie Urszula Antonina. No chyba że się coś jeszcze zmieni ale szczerze w to wątpię.
sylwialublin
Mamusia Kubusia
U nas jezeli będzie dziewczynka to Lenka chłopczyk Kacperek
reklama
Hejka Dziewczyny.
My już wiemy od 17 tygodnia ,ze mamy córcię na 100%.
No to wymyśliliśmy Aleksandrę .Mamy już 3,5 letniego Maksymiliana Pawła.
Teraz czas na Malutką. Bardzo podoba mi się Antonina Mała Tosia -ale zdecydowaliśmy jednak,że będzie Ola .
My już wiemy od 17 tygodnia ,ze mamy córcię na 100%.
No to wymyśliliśmy Aleksandrę .Mamy już 3,5 letniego Maksymiliana Pawła.
Teraz czas na Malutką. Bardzo podoba mi się Antonina Mała Tosia -ale zdecydowaliśmy jednak,że będzie Ola .
Podziel się: