Gratuluje!!!!!!Gratuluję!!
reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
Piękna historia. Gratuluję córeczki!!!Kochane o 22.30 poczułam skurcze... szczerze spodziewałam się mocniejszego kopnięcia, a tu tak jak na okres i dlatego długo zastanawiałam się czy to jest to czy nie ale zaczęliśmy z mężem liczyć i wyszło nam że regularne co 10 minut. Wody nie odeszły więc o 3 pojechaliśmy do szpitala jak skurcze były co 7minut. Na izbie przyjęć się okazało, że skurcze regularne ale rozwarcia brak więc czekamy. Rozwarcie pojawiło się ok 7 rano, wody odeszły o 10, a o 11 okazało się że mała się obrocila twarzą do krocza i decyzja o CC. O 11.35 popłynęły pierwsze łzy szczęścia . Poród w czasie epidemii.... Przed wejściem do szpitala namiot mierzenie temp i wywiad. Oczywiście w maseczce i IP też w masce sam poród bez a na sali operacyjnej powtórnie maseczka.
Co do masek, to jestem w szoku że jest obowiązek. ...
Co to znaczy że Mała obroniła się twarza do krocza ? Glowka w dół to chyna dobrze ?
madziolina_p
Gratulacje Kochana! Ja rodziłam tak syna, tylko u Ciebie ogarnęli że poród jest twarzyczkowo a mojego syna rodziłam 2 godz w bólach partych i w końcu ordynator leżała na brzuchu a lekarz wyciągał vacum.. Dlatego super ze mądrzy lekarze zakończyli cc
Kochane o 22.30 poczułam skurcze... szczerze spodziewałam się mocniejszego kopnięcia, a tu tak jak na okres i dlatego długo zastanawiałam się czy to jest to czy nie ale zaczęliśmy z mężem liczyć i wyszło nam że regularne co 10 minut. Wody nie odeszły więc o 3 pojechaliśmy do szpitala jak skurcze były co 7minut. Na izbie przyjęć się okazało, że skurcze regularne ale rozwarcia brak więc czekamy. Rozwarcie pojawiło się ok 7 rano, wody odeszły o 10, a o 11 okazało się że mała się obrocila twarzą do krocza i decyzja o CC. O 11.35 popłynęły pierwsze łzy szczęścia [emoji846]. Poród w czasie epidemii.... Przed wejściem do szpitala namiot mierzenie temp i wywiad. Oczywiście w maseczce i IP też w masce sam poród bez a na sali operacyjnej powtórnie maseczka.
madziolina_p
Wpisz sobie położenie twarzyczkowo. Głowa w dół ale dziecko prawidłowo rodzi się twarzą do podłogi jak kobieta rodzi, a odwrotnie trudno
Piękna historia. Gratuluję córeczki!!!
Co to znaczy że Mała obroniła się twarza do krocza ? Glowka w dół to chyna dobrze ?
Więź co to się dokładnie i fachowo nazywa ułożenie twarzyczkowe w tej pozycji szyja dziecka jest odgięta tak, że tył głowy dotyka pleców dziecka i nie ma szansy obrócić dzieckaPiękna historia. Gratuluję córeczki!!!
Charlotte21
O matko sprawdziłam! Faktycznie ! Jejku dibrze że podjęli tak szybko decyzję!Więź co to się dokładnie i fachowo nazywa ułożenie twarzyczkowe w tej pozycji szyja dziecka jest odgięta tak, że tył głowy dotyka pleców dziecka i nie ma szansy obrócić dziecka
Kochane o 22.30 poczułam skurcze... szczerze spodziewałam się mocniejszego kopnięcia, a tu tak jak na okres i dlatego długo zastanawiałam się czy to jest to czy nie ale zaczęliśmy z mężem liczyć i wyszło nam że regularne co 10 minut. Wody nie odeszły więc o 3 pojechaliśmy do szpitala jak skurcze były co 7minut. Na izbie przyjęć się okazało, że skurcze regularne ale rozwarcia brak więc czekamy. Rozwarcie pojawiło się ok 7 rano, wody odeszły o 10, a o 11 okazało się że mała się obrocila twarzą do krocza i decyzja o CC. O 11.35 popłynęły pierwsze łzy szczęścia . Poród w czasie epidemii.... Przed wejściem do szpitala namiot mierzenie temp i wywiad. Oczywiście w maseczce i IP też w masce sam poród bez a na sali operacyjnej powtórnie maseczka.
Gratuluje! Super ze mozesz juz tulic swojego maluszka
Edyta006
Zaciekawiona BB
O kurde, końcówka kwietnia, a tu już tyle świeżych mamuś gratulacje Kobietki i zdrówka dla was i dzieciaczkow!!
Ja walizkę pakuję już od ponad 2 tyg i nawet jeszcze jej nie wyjęłam z szafy i zaglądając tu na forum coraz bardziej się boję, że będę się pakować w biegu
Ja walizkę pakuję już od ponad 2 tyg i nawet jeszcze jej nie wyjęłam z szafy i zaglądając tu na forum coraz bardziej się boję, że będę się pakować w biegu
KINDERBUENOO88
Nie opowiem o szybkim i lekkim porodzie bo starałam się bardzo a skoczyło się CC. Ale od 11.35 jestem szczęśliwa mama Igii [emoji846]
Gratulacje [emoji324][emoji324][emoji324]
reklama
Gratulacje! Mnóstwo zdrówka dla Was obu! [emoji847][emoji3590]
Nie opowiem o szybkim i lekkim porodzie bo starałam się bardzo a skoczyło się CC. Ale od 11.35 jestem szczęśliwa mama Igii [emoji846]
Podziel się: