MonikaRoszko
Fanka BB :)
Ja ostatnio też non stop bez siły, bez chęci i obolała, ale coś musi być z ciśnieniem bo od tygodnia po kilka razy leci mi krew z nosa, a dodatkowow po wypicu kawy usypiam jak stary niedźwiedź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz wymaga od Was badan dna oka u okulisty? Mój okulista zamknięty, a tez miałam iść wiosna na badanie i teraz nie wiem co robić. Lekarz nie wymaga odemnie żadnych badań, zaświadczeń od okulisty, mówił że jak wcześniej nie było problemow z siatkówka to nie ma powodu aby było przreciwkskazanie do SN. Byłam ostatnio w październiku kontrolnie i wszystko było dobrze, to był poczek ciąży. Nie wiem co o tym myśleć, szukać jakiegoś okulisty na szybko. Dodam że mam nieduża wadę wzroku krótkowzroczność. A jak u Was ze wzrokiem po porodach? Robilyscie badania przed SN we wrzesniejszych ciążach?Dzień dobry
Ja dzisiaj wstałam o 7, pogoda nie dopisuje, jak na złość kiedy mam iść do lekarza to oczywiście słońca nie ma i nijak można pokorzystać chociaż trochę z wyjścia z domu
Widzę że ostatnio też źle sypiacie, mnie się wczoraj udało szybko usnąć i przespałam 10h (chociaż do zeszłego tygodnia normą było 15-18 ).
Udało się załatwić sprawę z uznaniem ojcostwa w USC, odpowiedź trafiła dopiero po tygodniu ale widać że nie robią problemów
Dzisiaj okulista i badanie dna oka, decyzja czy mogę rodzić sn czy niestety będę musiała się przestawić na cc
@mouna87 - podziwiam że masz energię by zajmować się przeprowadzką, ja bym chyba nie dała rady
Działa, dziękujęMożliwe, ze jest jakiś problem, choć u mnie normalnie działa
Lekarz wymaga od Was badan dna oka u okulisty? Mój okulista zamknięty, a tez miałam iść wiosna na badanie i teraz nie wiem co robić. Lekarz nie wymaga odemnie żadnych badań, zaświadczeń od okulisty, mówił że jak wcześniej nie było problemow z siatkówka to nie ma powodu aby było przreciwkskazanie do SN. Byłam ostatnio w październiku kontrolnie i wszystko było dobrze, to był poczek ciąży. Nie wiem co o tym myśleć, szukać jakiegoś okulisty na szybko. Dodam że mam nieduża wadę wzroku krótkowzroczność. A jak u Was ze wzrokiem po porodach? Robilyscie badania przed SN we wrzesniejszych ciążach?
Ja po obchodzie [emoji846] u nich ktg wychodzi dobrze [emoji846] więc jeśli nic się nie wydarzy w piątek wyjdę [emoji846] bo tu zaglodza mnie [emoji28][emoji28]
Też mi ulżyło i jak zawsze ciocie forumowe nie zawodne ale karmią okropnie znaczy małoNo widzisz! Słuchaj tu Nas [emoji12] a tak serio... super, ze wychodzi dobrze i wyjdziesz w piątek [emoji1360]
Za rok czeka nas kolejna przeprowadzka, już do domu nie wiem jak przeżyje kolejną przeprowadzkęWspółczuję pakowania i przejwzdzania ale zazdroszczę nowego lokum. Nasze jeszcze na etapie budowy
Ja dostałam skierowanie, badanie dna oka robiłam w styczniu, jedno to ciśnienie a drugie to stan siatkówki, co u mnie przy cukrzycy ciążowej było też ważne.Lekarz wymaga od Was badan dna oka u okulisty? Mój okulista zamknięty, a tez miałam iść wiosna na badanie i teraz nie wiem co robić. Lekarz nie wymaga odemnie żadnych badań, zaświadczeń od okulisty, mówił że jak wcześniej nie było problemow z siatkówka to nie ma powodu aby było przreciwkskazanie do SN. Byłam ostatnio w październiku kontrolnie i wszystko było dobrze, to był poczek ciąży. Nie wiem co o tym myśleć, szukać jakiegoś okulisty na szybko. Dodam że mam nieduża wadę wzroku krótkowzroczność. A jak u Was ze wzrokiem po porodach? Robilyscie badania przed SN we wrzesniejszych ciążach?
Lekarz wymaga od Was badan dna oka u okulisty? Mój okulista zamknięty, a tez miałam iść wiosna na badanie i teraz nie wiem co robić. Lekarz nie wymaga odemnie żadnych badań, zaświadczeń od okulisty, mówił że jak wcześniej nie było problemow z siatkówka to nie ma powodu aby było przreciwkskazanie do SN. Byłam ostatnio w październiku kontrolnie i wszystko było dobrze, to był poczek ciąży. Nie wiem co o tym myśleć, szukać jakiegoś okulisty na szybko. Dodam że mam nieduża wadę wzroku krótkowzroczność. A jak u Was ze wzrokiem po porodach? Robilyscie badania przed SN we wrzesniejszych ciążach?