reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja po obchodzie 🙂 u nich ktg wychodzi dobrze 🙂 więc jeśli nic się nie wydarzy w piątek wyjdę 🙂 bo tu zaglodza mnie 😅😅

Cudowna wiadomość! ❤️❤️❤️
Co nie zmienia faktu że pewnie dostałaś paru siwych włosów ze zmartwienia ale lepiej dmuchać na zimne 🤗🤗🤗
Co do karmienia w szpitalach, hitem jak leżałam była pomidorowa z ziemniakami 🤣.
Czekamy na dalsze informacje no i oczywiście życzymy spokojnego powrotu (kciuki już mi strzelają od trzymania 🤗).

reklama
Z newsów jakie otrzymałam, w szpitalu gdzie planuję rodzić, poród odbywa się najpierw w maseczce a potem dają rodzącej przyłbicę 🤣🤣🤣🤣
Poród spektakularny, jedyny w swoim rodzaju, do zapamiętania na całe życie 🙈🙈🙈🙈

Ciekawe, jak będzie w moim szpitalu 🤣 Ale może ulitują się nade mną z powodu astmy i nie będę musiała mieć 😲😜

Ja po obchodzie 🙂 u nich ktg wychodzi dobrze 🙂 więc jeśli nic się nie wydarzy w piątek wyjdę 🙂 bo tu zaglodza mnie 😅😅
No i super ;) może Maluchowi nie posmakowalo co zjadłaś i się dziwnie zachowywał 😃🤭 A mówili coś czemu tamto ktg wyszło inaczej ? Jeżeli Cię do ot trzymaja to pewnie jakieś badania Ci porojia bo w sumie długi ten pobyt by był. ;) U nas w szpitaku szybko wypuszczalj że względu na wirusa.

Cudowna wiadomość! ❤️❤️❤️
Co nie zmienia faktu że pewnie dostałaś paru siwych włosów ze zmartwienia ale lepiej dmuchać na zimne 🤗🤗🤗
Co do karmienia w szpitalach, hitem jak leżałam była pomidorowa z ziemniakami 🤣.
Czekamy na dalsze informacje no i oczywiście życzymy spokojnego powrotu (kciuki już mi strzelają od trzymania 🤗).

U nas jest program "Dieta Mamy", przy przyjęciu podpisuje się zgodę, a jedyny warunek to wystawienie opini. Ale wygląda ciekawie, nawet jest w menu posiłek nocny 😍

Z newsów jakie otrzymałam, w szpitalu gdzie planuję rodzić, poród odbywa się najpierw w maseczce a potem dają rodzącej przyłbicę 🤣🤣🤣🤣
Poród spektakularny, jedyny w swoim rodzaju, do zapamiętania na całe życie 🙈🙈🙈🙈
Kurczę może do końcówki maja to się trochę uspokoi i nie trzeba będzie mieć tych maseczek. Ja mam ciągle nos zapchany więc i tak ciężko mi się oddycha A w miseczce to się dusze prawie .

Zachciało mi się na śniadanie kanapek z dżemem śliwkowym i zgaga na zawołanie. Leżę i czekam aż mi przejdzie ble ble

No i super ;) może Maluchowi nie posmakowalo co zjadłaś i się dziwnie zachowywał 😃🤭 A mówili coś czemu tamto ktg wyszło inaczej ? Jeżeli Cię do ot trzymaja to pewnie jakieś badania Ci porojia bo w sumie długi ten pobyt by był. ;) U nas w szpitaku szybko wypuszczalj że względu na wirusa.
Mają mi jeszcze raz USG zrobić tak ordynator mówił i cały czas KTG robią...jeśli nic się nie wydarzy to pt wyjdę podejrzewam że trzymają 3 doby żeby kasę za mnie dostali ...😅 Nie mówili ale to sobie już z lekarzem swoim porozmawiam 🙂 i mam nadzieję że nic due nie zmieni i w pt wyjdę 🙏🙂

Kurczę może do końcówki maja to się trochę uspokoi i nie trzeba będzie mieć tych maseczek. Ja mam ciągle nos zapchany więc i tak ciężko mi się oddycha A w miseczce to się dusze prawie .

Zachciało mi się na śniadanie kanapek z dżemem śliwkowym i zgaga na zawołanie. Leżę i czekam aż mi przejdzie ble ble
Mi przeszła zgaga zaraz po porodzie i duszności też. Za to teraz mam zaparcia 😁
Przez które brzuch boli jeszcze bardziej. Czopki wczoraj poszły w ruch.

Planujemy dziś wyjść z domu na chwilę,
Zapakować się do auta i pojechać gdzieś do lasu ale mam mieszane uczucia.
Z 2 strony od ponad miesiąca nie wychodziłam w z domu nie licząc 2 wizyt u lekarza i pobytu w szpitalu 🤷‍♀️

@Karolina1988* trzymqm kciuki za wypis.
Mi jak w szpitalu podali obiad to się tylko zakurzyło 😂 taka głodna byłam.

No i super ;) może Maluchowi nie posmakowalo co zjadłaś i się dziwnie zachowywał [emoji2]🤭 A mówili coś czemu tamto ktg wyszło inaczej ? Jeżeli Cię do ot trzymaja to pewnie jakieś badania Ci porojia bo w sumie długi ten pobyt by był. ;) U nas w szpitaku szybko wypuszczalj że względu na wirusa.

Tak teraz starają się trzymać krócej, ale NFZ wypłaca świadczenia za 3 doby, wiec 🤷🏼‍♀️

reklama
Mi przeszła zgaga zaraz po porodzie i duszności też. Za to teraz mam zaparcia 😁
Przez które brzuch boli jeszcze bardziej. Czopki wczoraj poszły w ruch.

Planujemy dziś wyjść z domu na chwilę,
Zapakować się do auta i pojechać gdzieś do lasu ale mam mieszane uczucia.
Z 2 strony od ponad miesiąca nie wychodziłam w z domu nie licząc 2 wizyt u lekarza i pobytu w szpitalu 🤷‍♀️

@Karolina1988* trzymqm kciuki za wypis.
Mi jak w szpitalu podali obiad to się tylko zakurzyło 😂 taka głodna byłam.
[/QUOTE
Jem wszystko uszy mi się trzęsą 😅 ale za mało 🤭 naszczescue jest sklepik 😅

Do góry