Dziewczyny też tak macie z wtorku na środę obudziłam się w nocy z bólem z prawej i lewej strony jak się śpi na bokach czyli biodrach. Musiałam poleżeć na plecach aby ból przeszedł. Kiedy tak miałam ale tylko z lewej strony a teraz z dwóch stron czy to normalne?
reklama
KundaKunda
Fanka BB :)
Mam tak już od jakiegoś miesiąca Już budzę się, jak w zegarku co 1, 2h, by się obrócić A jak mi się nie chce, albo stwierdzę, że jeszcze dam rady, to potem umieram, tak boli i kończy się spanie Trzeba rozchodzićDziewczyny też tak macie z wtorku na środę obudziłam się w nocy z bólem z prawej i lewej strony jak się śpi na bokach czyli biodrach. Musiałam poleżeć na plecach aby ból przeszedł. Kiedy tak miałam ale tylko z lewej strony a teraz z dwóch stron czy to normalne?
Czyli to normalne.Mam tak już od jakiegoś miesiąca Już budzę się, jak w zegarku co 1, 2h, by się obrócić A jak mi się nie chce, albo stwierdzę, że jeszcze dam rady, to potem umieram, tak boli i kończy się spanie Trzeba rozchodzić
Lilka455
Wczoraj dokładnie o tym samym pisalamDziewczyny też tak macie z wtorku na środę obudziłam się w nocy z bólem z prawej i lewej strony jak się śpi na bokach czyli biodrach. Musiałam poleżeć na plecach aby ból przeszedł. Kiedy tak miałam ale tylko z lewej strony a teraz z dwóch stron czy to normalne?
Mam tak od 2 miesięcy co najmniej Za to mnie wczoraj obudził taki ból w prawej pachwinie, nie mogłam ruszyć nogą... Normalnie myślałam, że się popłacze z bólu...Dziewczyny też tak macie z wtorku na środę obudziłam się w nocy z bólem z prawej i lewej strony jak się śpi na bokach czyli biodrach. Musiałam poleżeć na plecach aby ból przeszedł. Kiedy tak miałam ale tylko z lewej strony a teraz z dwóch stron czy to normalne?
mamahelenki92
Tak te bóle bioder to norma. Ja mam zgage i pali mnie jak smok.
mamahelenki92
Hej dziewczyny jakie macie plany na dziś ? Ja robię porządki... Kupiłam sobie wczoraj laktator z lionelo elektryczny. Ciekawa jestem strasznie , bo nie jest najdroższy a ma super opinie. Mam zamiar walczyc o swój pokarm
Wyniki gbsu będę miała dopiero jutro. Oby wszystko było ok !
Hej dziewczyny jakie macie plany na dziś ? Ja robię porządki... Kupiłam sobie wczoraj laktator z lionelo elektryczny. Ciekawa jestem strasznie , bo nie jest najdroższy a ma super opinie. Mam zamiar walczyc o swój pokarm
Wizytyjemy! już się nie mogę doczekać!
Dzisiejsze plany to pranie nastawić, poukładać ubranka, może uda mi się rozebrać fotelik bo chce przeprac materiał i resztę dnia będę lenichowala no i jeszcze obiad. Wyniki byś już mam bo materiał był pobrany w 30 tygodniu. Moja Blania ostatnio się rozleniwiła dzisiaj trochę rano poszalała. Lekarz mówi że to normalne bo robi się jej mało miejsca. No i nie powinnam się martwić bo w niedzielę miałam usg i wszystko było z nią dobrze.
Z laktatorem do czekam do porodu bo nie wiadomo czy będzie potrzebny A to spory wydatek.
Z laktatorem do czekam do porodu bo nie wiadomo czy będzie potrzebny A to spory wydatek.
reklama
mamahelenki92
No ja chciałam kupić , po doświadczeniach po pierwszym porodzie.Dzisiejsze plany to pranie nastawić, poukładać ubranka, może uda mi się rozebrać fotelik bo chce przeprac materiał i resztę dnia będę lenichowala no i jeszcze obiad. Wyniki byś już mam bo materiał był pobrany w 30 tygodniu. Moja Blania ostatnio się rozleniwiła dzisiaj trochę rano poszalała. Lekarz mówi że to normalne bo robi się jej mało miejsca. No i nie powinnam się martwić bo w niedzielę miałam usg i wszystko było z nią dobrze.
Podziel się: