reklama
Lilka455
Fanka BB :)
Ja mam pajacyk na wyjście ze szpitala i do fotelika bo niewiadomo jaka pogoda będzie, a karteczkę tez mam taka cienka na wieczory chłodniejszeMnie znów jakaś niemoc dopadła.. toczę się za córką po domu i marze juz o położeniu się spać
Dziewczyny, zamawiałyście może jakieś pajacyki ocieplane lub kurteczki dla maluchów?
Matko, to mój w porównaniu do Twojego to niezła kluska, a tydzień młodszy33+2 aż się zdziwiłam jak to leci
Kurcze, ja sama już nie wiem, czy kupować coś cieplejszego czy wystarczy zwykle ubranko, do samochodu i w samochodzie przykryć kocykien..Właśnie zastanawiam się jaki zamówić pajacyk zamówić... Myślicie, że taki wystarczy? Niby ocieplany ale nie wiem czy będzie konkretnie ciepły...
Anipul
No właśnie też się zastanawiałam...Kurcze, ja sama już nie wiem, czy kupować coś cieplejszego czy wystarczy zwykle ubranko, do samochodu i w samochodzie przykryć kocykien..
K
karo88*
Gość
Czyli będzie jeszcze więcej małego ciałka do kochaniaMatko, to mój w porównaniu do Twojego to niezła kluska, a tydzień młodszy
Charlotte21
Ja kupiłam pajacyk pokarmowy, uzywany ale nic poza tym. To bedzie maj. Wiem ze noce i popoludnia mogą być chłodniejsze ale to tez nie listopad.
Dwa zwykle pajacyki można zawsze założyć i locykiem przykryc kazda metoda dobra
Dwa zwykle pajacyki można zawsze założyć i locykiem przykryc kazda metoda dobra
KundaKunda
Ja nie kupuję nic cieplejszego w małych rozmiarach, uważam że kocyk wystarczy, najwyżej opatulę go w dwa kocyki
reklama
julia2s
Tez nic nie kupuje cieplejszego. Dla mnie zbedne
Ja nie kupuję nic cieplejszego w małych rozmiarach, uważam że kocyk wystarczy, najwyżej opatulę go w dwa kocyki [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: