reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Mnie znów jakaś niemoc dopadła.. toczę się za córką po domu i marze juz o położeniu się spać 🙈😂
Dziewczyny, zamawiałyście może jakieś pajacyki ocieplane lub kurteczki dla maluchów?

reklama
Mnie znów jakaś niemoc dopadła.. toczę się za córką po domu i marze juz o położeniu się spać 🙈😂
Dziewczyny, zamawiałyście może jakieś pajacyki ocieplane lub kurteczki dla maluchów?
Ja mam pajacyk na wyjście ze szpitala i do fotelika bo niewiadomo jaka pogoda będzie, a karteczkę tez mam taka cienka na wieczory chłodniejsze 😉

Właśnie zastanawiam się jaki zamówić pajacyk zamówić... Myślicie, że taki wystarczy? Niby ocieplany ale nie wiem czy będzie konkretnie ciepły...

Załączniki

• Screenshot_2020-03-24-15-37-28-1.png
    Screenshot_2020-03-24-15-37-28-1.png
    56,9 KB · Wyświetleń: 101
Właśnie zastanawiam się jaki zamówić pajacyk zamówić... Myślicie, że taki wystarczy? Niby ocieplany ale nie wiem czy będzie konkretnie ciepły...
Kurcze, ja sama już nie wiem, czy kupować coś cieplejszego czy wystarczy zwykle ubranko, do samochodu i w samochodzie przykryć kocykien..

Ja kupiłam pajacyk pokarmowy, uzywany ;) ale nic poza tym. To bedzie maj. Wiem ze noce i popoludnia mogą być chłodniejsze ale to tez nie listopad.
Dwa zwykle pajacyki można zawsze założyć i locykiem przykryc ;) kazda metoda dobra ;)

reklama
Do góry