reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja właśnie po wizycie 🙂 Pan doktor zgodził się poprowadzić moja ciążę już do końca 🙂 ulgą 🙂 mały ok waga prawidłowo mieści się w normie ale powiem wam że nie pamiętam dokładnie ile 😅 18...ileś waży 😁 jedna miedniczke ma 7 mm ale kazał niby narazie się tym nie przejmować ...okulistę muszę ogarnąć no ale niestety moja już jedna odwołała wizytę nie wiadomo co w kwietniu masakra jest 🙄

Dziewczyny, pierzecie pokrowce na foteliki samochodowe? Jeden fotelik mam w garażu w kartonie i muszę go wyprać, ale drugi mam nowy i w sumie nie wiem. Sama nie wiem gdzie oni to przechowują, czy to jakieś czyste pomieszczenia czy jednak jakieś obskurne magazyny...

Dziewczyny, pierzecie pokrowce na foteliki samochodowe? Jeden fotelik mam w garażu w kartonie i muszę go wyprać, ale drugi mam nowy i w sumie nie wiem. Sama nie wiem gdzie oni to przechowują, czy to jakieś czyste pomieszczenia czy jednak jakieś obskurne magazyny...
Ja mam po pierwszym dziecku dalam do czyszczenia gdzie tapicerkę samochodowa czyszcza funkielnowke odebrałam 😁😁😁 zapłaciłam 30 zł 🤣

Ja właśnie po wizycie 🙂 Pan doktor zgodził się poprowadzić moja ciążę już do końca 🙂 ulgą 🙂 mały ok waga prawidłowo mieści się w normie ale powiem wam że nie pamiętam dokładnie ile 😅 18...ileś waży 😁 jedna miedniczke ma 7 mm ale kazał niby narazie się tym nie przejmować ...okulistę muszę ogarnąć no ale niestety moja już jedna odwołała wizytę nie wiadomo co w kwietniu masakra jest 🙄
Ważne, ze chlopak zdrowy i rosnie jak na drożdżach 😁

Cudownie :) u Ciebie który dziś tydzień i dzień? :)

My dzisiaj po 7 dniach w domu byliśmy w lesie, Boze spalam jak małe dziecko od 14 do 16 , cisza spokoj nikogo nie było 20200324_172740.jpg

reklama
Do góry