To mi takie małe buteleczki kupiła siostra mojego męża w Carrefour za 9,99
Nie pamiętam ile zapłaciłam ale chyba też podobnie. Jednak wiadomo, kupowałam 2 lata temu, teraz nie wiem jaki może być tego koszt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mi takie małe buteleczki kupiła siostra mojego męża w Carrefour za 9,99
Ja mam po pierwszym dziecku dalam do czyszczenia gdzie tapicerkę samochodowa czyszcza funkielnowke odebrałam zapłaciłam 30 złDziewczyny, pierzecie pokrowce na foteliki samochodowe? Jeden fotelik mam w garażu w kartonie i muszę go wyprać, ale drugi mam nowy i w sumie nie wiem. Sama nie wiem gdzie oni to przechowują, czy to jakieś czyste pomieszczenia czy jednak jakieś obskurne magazyny...
Ważne, ze chlopak zdrowy i rosnie jak na drożdżachJa właśnie po wizycie Pan doktor zgodził się poprowadzić moja ciążę już do końca ulgą mały ok waga prawidłowo mieści się w normie ale powiem wam że nie pamiętam dokładnie ile 18...ileś waży jedna miedniczke ma 7 mm ale kazał niby narazie się tym nie przejmować ...okulistę muszę ogarnąć no ale niestety moja już jedna odwołała wizytę nie wiadomo co w kwietniu masakra jest
Cudownie u Ciebie który dziś tydzień i dzień?Ja właśnie po wizycie Pan doktor zgodził się poprowadzić moja ciążę już do końca ulgą mały ok waga prawidłowo mieści się w normie ale powiem wam że nie pamiętam dokładnie ile 18...ileś waży jedna miedniczke ma 7 mm ale kazał niby narazie się tym nie przejmować ...okulistę muszę ogarnąć no ale niestety moja już jedna odwołała wizytę nie wiadomo co w kwietniu masakra jest
33+2 aż się zdziwiłam jak to leciCudownie u Ciebie który dziś tydzień i dzień?
A mama rośnie razem z nim w szerzWażne, ze chlopak zdrowy i rosnie jak na drożdżach