reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
To u mnie na odwrót 😅 za cicho jest naprawdę mało mało kiedy coś tam poczuje czy brzuch się ruszy ... Dlatego ten detektor uspokaja mnie w miarę 🙂😅 ale czekam na wtorkową wizytę
Karola, uwierz, że jak moja Zofia wpada w szał i zapodaje mi kopniaki w pęcherz, żebra i Bóg wie co jeszcze to modle sie zeby sie uspokoiła 😂 także wszystko dobre... ale z umiarem 😜

Mnie kopniaki młodej przerażają, potrafi tak kopnąć, że pojawiają się małe siniaki :O
I non stop (kiedy ona śpi?).
Pierwsza to chociaż uspokajała się jak mąż położył rękę (sam nie poczuł nigdy kopnięcia przy pierwszej), w nocy się śmiał, bo jak dawała czadu to brałam jego rękę kładłam i spokojna noc.
Teraz jak położy, to zaczyna kopać i uderzać jak tylko da radę, aż jestem w szoku, że kopniaki niemowlaka tak bolą....

Ale zgłoś się do swojego pracodawcy żeby dał Ci już te druki do wypełnienia żebyś już miala je przed porodem 🙂
W poniedziałek skontaktuje się z kadrową, czy by mi e-mailem nie wysłała jeśli ma. Ale, że pierwszy raz jestem w tej sytuacji to się pogubiłam, a od analizowania znalezionych informacji zgłupiałam. Ratujesz mój tyłek

W poniedziałek skontaktuje się z kadrową, czy by mi e-mailem nie wysłała jeśli ma. Ale, że pierwszy raz jestem w tej sytuacji to się pogubiłam, a od analizowania znalezionych informacji zgłupiałam. Ratujesz mój tyłek
Mi księgowa wszystko wysłała na maila 🙂 w razie pytań mam do niej pisać 🙂 także akurat tu mogłam pomoc 🙂

Która z Was jest takim śpiochem jak ja? :) od wczoraj mogłabym non stop spać...
Pogoda się zmienia, może to przez to. Ja się dziś motywuję by robić cokolwiek - upiekłam ciasto, ogarnęłam kuchnię, wstawiłam 4 prania... Jak śpię w dzień, to potem w nocy mam mega problem ze snem, budzę się z bólem głowy.

Dziś siedzę i przeglądam wszystko, co mi potrzebne - wyprawka dla Małego, szpitalna torba itd. Chcę w miarę możliwości zamówić w 1-2 miejscach wszystko. Sporo tego ;)

Pogoda się zmienia, może to przez to. Ja się dziś motywuję by robić cokolwiek - upiekłam ciasto, ogarnęłam kuchnię, wstawiłam 4 prania... Jak śpię w dzień, to potem w nocy mam mega problem ze snem, budzę się z bólem głowy.

Dziś siedzę i przeglądam wszystko, co mi potrzebne - wyprawka dla Małego, szpitalna torba itd. Chcę w miarę możliwości zamówić w 1-2 miejscach wszystko. Sporo tego ;)
Ja też jak przeglądałam to aż się przerazilam ile tego 😁😅 wszystkie kosmetyki czy podkłady itp. zamówiłam w aptece Gemini ....tylko kurcze zaczynam się denerwować bo zamówienie zrobiłam 12 marca było napisane że czeka się na pakowanie 8 dni roboczych że względu na sytuację ale do tej pory status zamówienia się nie zmienił ...mam nadzieję że mi wyślą 😳 bo już opłacone .....

Z tego co pamiętam to w poniedziałek masz 3 prenatalne trzymam ✊ 🙂

reklama
Ja też jak przeglądałam to aż się przerazilam ile tego 😁😅 wszystkie kosmetyki czy podkłady itp. zamówiłam w aptece Gemini ....tylko kurcze zaczynam się denerwować bo zamówienie zrobiłam 12 marca było napisane że czeka się na pakowanie 8 dni roboczych że względu na sytuację ale do tej pory status zamówienia się nie zmienił ...mam nadzieję że mi wyślą 😳 bo już opłacone .....

Z tego co pamiętam to w poniedziałek masz 3 prenatalne trzymam ✊ 🙂
Dzięki :* Przyda się.
Dziś dostałam sms z medicover (bo tam robię usg), że jeśli jest to wizyta, która musi się odbyć w Placówce to się odbędzie. Trochę kamień z serca. Nie mogę się doczekać, aż się dowiem co u Młodego. Ostatni raz widziałam go miesiąc temu i mam takie uczucie tęsknoty :D

Do góry