K
karo88*
Gość
A ten śpiworek w maju się przyda czy nie bardzo właśnie ? No nie wiem czy kupować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pewnie zastąpi kolderke, więc myślę że się przyda. Różne są wieczory, potrafią być chłodne, potrafią być gorące.A ten śpiworek w maju się przyda czy nie bardzo właśnie ? No nie wiem czy kupować
Ja chyba tez zamiast kołderką zastosuje albo bawelniany kocyk lub otulacz albo wlasnie taki spiworek. Mam jeden po kuzynce ale bedzie na pocztake za duży.Mi pewnie zastąpi kolderke, więc myślę że się przyda. Różne są wieczory, potrafią być chłodne, potrafią być gorące.
Jeśli macie lekarza i mu ufacie , to naprawdę warto się zdać tylko na niego. Jeśli nie do końca to zawsze można przecież się skonsultować z innym. Komputer z USG daje tylko przybliżone wymiary. Naprawdę można się zajechać psychicznie jak szukamy informacji na własną rękę. Sama wiem po sobie bo całą pierwszą ciążę nie czytałam nic w internecie, pod koniec okazało się że mała przybrała zle ułożenie. Zamiast zaufać lekarce i położnej, wyczytałam mnóstwo złych rzeczy w internecie. Tyle co wy płakałam to moje... Dziewczyny wyluzujcie trochę, naprawdę nie warto się tak zadręczać. No i nie odbierajcie tego jako Atak. Po prostu piszę to z troski i z doświadczenia
Cześć,Ja i w pierwszej i w drugiej ciąży farbowalam i farbuje , ale zawsze u fryzjera
Jeżeli nie ma amoniaku to ok ja też farbuje włosy ale zawsze u fryzjera również ale teraz jest tyle farb na rynku które śmiało można używać w ciąży tylko jeden warunek przeczytać składCześć,
ja też farbuję włosy - siwe mam od 18 rż .
W ciąży rosną mi 2 cm co 2 tygodnie, więc odrost masakra.
Użyłam kilka razy środka Loreal do retuszu odrostów. Pomaga do kolejnego mycia.
Zastanawiam się czy można ?
Niby nie ma amoniaku
EB
Pokaż efekt, jak skończysz remontPo remoncie tzn na jednej ścianie zmieniałam tapetę łóżeczko będzie pon - wt komoda dla małego też wybrana w tyg będzie i reszta rzeczy do kupienia ...dziś trochę posprzątałam i kręgosłup chce mi odpaść no ale muszę po trochu po trochu robić nie mam wyjścia oby moja szyjka nie poleciała zbytnio ale co zrobić...
No, koszty są ogromne. Ale dla dzieciątek wszystkoMacie racje z tymi kosztami [emoji44] Sam dobry fotelik (nie idealny, a dobry) to minimum ok. 500zł, lekarz fotelik. Ale damy radę, bo jak nie my to kto [emoji6] A jeszcze jak juz w domu są dzieci to no coment [emoji1787] No i zachcianki ciążowe....
Ja się cieszę, że mąż mi jeszcze "kieszonkowe" dodatkowo daje [emoji1787]