reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Pokaż efekt, jak skończysz remont :)
Nie przemęczaj się, rób powolutku.

No, koszty są ogromne. Ale dla dzieciątek wszystko 💪
Nie ma zbytnio zmiany zmieniłam jedna ścianę 😁 ale jak wstawię łóżeczko i komodę to pokaze 🙂 niestety trudno mi było dopasować kolor komody do mebli które już mam w pokoju ale trudno nie stać mnie na wymianę wszystkiego 🙄 ważne że będzie gdzie chować ubranka małego 🙂

reklama
Chyba wracają mi dolegliwości z pierwszego trymestru... Coraz bardziej zmęczona jestem, słabo mi się robi czasami... Ech...
Mi cała noga już drętwieje, aż po wzgórek łonowy i skurcze jednocześnie w łydce i stopie. Ale jak słyszę, gdy mała mówi "Mamo ja Cię kocham, i tatusia, i moją siostrzyczkę dzidziusia" to zapominam o dolegliwościach [emoji173]

Chyba wracają mi dolegliwości z pierwszego trymestru... Coraz bardziej zmęczona jestem, słabo mi się robi czasami... Ech...
Też mam coraz mniej sił, widzę, że coraz więcej śpię, czasami ciężko mi złapać oddech, bo Mały naciska na przeponę..
Normalnie się taka beznadziejna czuję..
Jeszcze trochę, damy radę. Maj już za pasem :)

Ja zaczynam jutro 34 tc 🙈
Strasznie puchną mi dłonie i stopy..
W nocy najgorzej nie umiem dłoni zacisnąć.
Wysprzątałam na błysk łazienkę i toaletę i musiałam się położyć - plecy + kłucie w pochwie 🤦‍♀️

Maz mi pojechał po kubełek - frytki sałatka i kurczak 😅

Ja zaczynam jutro 34 tc 🙈
Strasznie puchną mi dłonie i stopy..
W nocy najgorzej nie umiem dłoni zacisnąć.
Wysprzątałam na błysk łazienkę i toaletę i musiałam się położyć - plecy + kłucie w pochwie 🤦‍♀️

Maz mi pojechał po kubełek - frytki sałatka i kurczak 😅
Miałam to samo po dzisiejszym sprzątaniu 🥺.a tu jeszcze jutro no ale co powoli i do przodu 🙂

Mam to samo. Mam czasem zawroty głowy leżąc 🙄Przedwczoraj poszła mi krew z nosa, z obu dziurek. Myślałam, że takie rzeczy to tylko w pierwszym trymestrze. Na szczęście dziś na wizycie hemoglobina 13,3. Już myślałam, że przez to krawienie wyjdzie do niczego.

reklama
Do góry