Ja póki co + 6,5 kg. Wczoraj wieczorem miałam wizytę. 29+2 i mała waży 1516 g. Lekarka się śmiała, że taka już pysia z niej, bo dość duża jest i widać, że buzia taka okrąglutka, że ma się tam dobrze I ogólnie jest tydzień -dwa do przodu, ale moja dwójka tak samo miała i dość duże się urodziły. Mam już wstępny termin cesarki - 8 maja. I dociera do mnie, że to już naprawdę niedługo... Teraz wizyty co 2-3 tygodnie. Szyjka zamknięta, 4,5 cm i ważne, że ta moja blizna po dwóch cesarkach się dobrze trzyma, bo to u mnie jedna z najważniejszych kwestii do monitorowania.
reklama
mamahelenki92
Fanka BB :)
Lilka455
Jaki bałagan? Nie chcesz zobaczyć co się dzieje u mnie - kartony, popakowane rzeczy, część remontowych to jest bałaganU mnie tyłek rosnie tylko i w uda idzie przodem jak stanę to nawet nie widać, dopiero boczkiem sorki za bałagan, ale mam chore dziecko w domu i wlasnie idziemy do lekarza
@mamahelenki92, @Lilka455 -wyglądacie przepięknie!
Lilka455
Aaaa takie remonty są usprawiedliwioneJaki bałagan? Nie chcesz zobaczyć co się dzieje u mnie - kartony, popakowane rzeczy, część remontowych to jest bałagan
@mamahelenki92, @Lilka455 -wyglądacie przepięknie!
KINDERBUENOO88
U mnie 28+6 i póki co -2kg do wagi sprzed ciąży. Ale ja mam cukrzyce ciążową, niedoczynność, więc dieta zrobiła swoje
Tez mam cukrzyce i niedoczynosc a jakoś rosnę i rosnę w tej ciąży
mamahelenki92
reklama
Ja startowałam z bardzo wysokiej wagi sprzed ciąży, brałam metformine do 16tc i w sumie na niej chudłam odkąd odstawiłam powolutku idzie w górę.Tez mam cukrzyce i niedoczynosc a jakoś rosnę i rosnę w tej ciąży
Ale mi mówili, że z moją wagą raczej powinnam chudnąć lub trzymać się na jednym poziomie.
Podziel się: