reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja póki co + 6,5 kg. Wczoraj wieczorem miałam wizytę. 29+2 i mała waży 1516 g. Lekarka się śmiała, że taka już pysia z niej, bo dość duża jest i widać, że buzia taka okrąglutka, że ma się tam dobrze ;) I ogólnie jest tydzień -dwa do przodu, ale moja dwójka tak samo miała i dość duże się urodziły. Mam już wstępny termin cesarki - 8 maja. I dociera do mnie, że to już naprawdę niedługo... Teraz wizyty co 2-3 tygodnie. Szyjka zamknięta, 4,5 cm i ważne, że ta moja blizna po dwóch cesarkach się dobrze trzyma, bo to u mnie jedna z najważniejszych kwestii do monitorowania.

reklama
Koniec 32 tc :) IMG_20200305_084145.jpg

Hej u mnie wychodzi na mojej wadze +3 ,2kg ale pewnie u gina dzisiaj więcej wyjdzie po południu. Też mam dietę ale u mnie jakoś troszkę idzie waga do góry ale mniej niż w ciąży z synem.

Ostatnia edycja:
U mnie tyłek rosnie tylko i w uda idzie🤦‍♀️🙈 przodem jak stanę to nawet nie widać, dopiero boczkiem 🤣 sorki za bałagan, ale mam chore dziecko w domu i wlasnie idziemy do lekarza 🤦‍♀️

Załączniki

• 20200302_073144.jpg
    20200302_073144.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 153
  • 20200302_073052.jpg
    20200302_073052.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 135
U mnie tyłek rosnie tylko i w uda idzie🤦‍♀️🙈 przodem jak stanę to nawet nie widać, dopiero boczkiem 🤣 sorki za bałagan, ale mam chore dziecko w domu i wlasnie idziemy do lekarza 🤦‍♀️
Jaki bałagan? 🤣 Nie chcesz zobaczyć co się dzieje u mnie - kartony, popakowane rzeczy, część remontowych 🙈 to jest bałagan

@mamahelenki92, @Lilka455 -wyglądacie przepięknie!

reklama
Tez mam cukrzyce i niedoczynosc a jakoś rosnę i rosnę w tej ciąży :)
Ja startowałam z bardzo wysokiej wagi sprzed ciąży, brałam metformine do 16tc i w sumie na niej chudłam 😉 odkąd odstawiłam powolutku idzie w górę.
Ale mi mówili, że z moją wagą raczej powinnam chudnąć lub trzymać się na jednym poziomie.

Do góry