reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

No u mnie 28tc i całkowicie 9,5 kg na plusie, dlatego jestem zaskoczona takim nagłym wzrostem [emoji44]
Mówicie bałagan, umnie remont pokoju dla dziewczyn w takim stopniu, że swojej3 latce wczoraj wymywałam zaprawę z włosów [emoji1787], ale idziemy kawałkami, w sensie pół pokoju juz pomalowane i łózko stoi, a drugie pół zbite ściany do cegły i tynki kładziemy (urok małego mieszkania)

reklama
Ja już 11,8kg na plusie a to dopiero 28+6. Tyle że mi się strasznie woda zatrzymuje i jak potrafię przez 3 tygodnie prawie nic nie przytyć, tak potem z dnia na dzień 1,5 kg 😳

Miałam fatalną noc. Nie sądziłam, że hemoroidy mogą tak dać w kość. Tak, jak do tej pory obywało się bez maści, tak z samego rana poleciałam (czytaj doczołgałam się jak ślimak) do apteki. A w nocy musiałam się ratować okładami z lodu. Nie ma to jak krioterapię na dupę sobie zastosować 🤪😬🤭🤫

Dziewczynki, po ilu dniach od stosowania maści poczułyście ulgę?

Oj. Ja nie mam co siw chwalić waga. Na szczęście jestem stosunkowo wysoka i moze jakby ktos mnie zobaczyl teraz to by nie powiedzial że tyle przytylam. ;)
Ale dzisiaj 31+1 i juz mam 75 kg. W 8tc mialam 63,5 kg;) takze ja nie rozumiem jak mozna schudnąć w ciazy 🤔😅
Brzuchol mały a w tylek i biodra idzie ! Cale zycie miałam super przemiane materii i moglam jeść ile widze i waga stala w miekscu a teraz to nawet nie wchodze w ciagu tygodnia;)

Ja już 11,8kg na plusie a to dopiero 28+6. Tyle że mi się strasznie woda zatrzymuje i jak potrafię przez 3 tygodnie prawie nic nie przytyć, tak potem z dnia na dzień 1,5 kg 😳

Miałam fatalną noc. Nie sądziłam, że hemoroidy mogą tak dać w kość. Tak, jak do tej pory obywało się bez maści, tak z samego rana poleciałam (czytaj doczołgałam się jak ślimak) do apteki. A w nocy musiałam się ratować okładami z lodu. Nie ma to jak krioterapię na dupę sobie zastosować 🤪😬🤭🤫

Dziewczynki, po ilu dniach od stosowania maści poczułyście ulgę?
Bawię się z tymi guzkami już od niedzieli.. I od niedzieli stosowalam nasiadówkę z kory dębu, maści wszelakiego rodzaju a dzisiaj rano zainwestowałam też w czopki bo w nocy nie szło spać :/ dzisiaj czuje ulgę.. masz wewnętrzne czy zewnętrzne?

Jak pięknie dziewczyny na dworzu. Chcę się żyć. Pobawilam się trochę w ogródku i chęć na obżarstwo od razu mi uciekła. Ja się ważyłam w zeszłym tygodniu i w sumie to póki co plus 4. Ale.zobaczymy w poniedziałek na wizycie. Strasznie się stresuje swoją wagą i jakoś.prxed sama.wizyta potrafię przystopować z zachciankami 🤦‍♂️
Leżymy z córka. Ona śpi , obie pod kocem ♥️. Lubię jak się w brzuch wtula.
Wizyta w 32+4 dniu. Potem pewnie w 37 ... Chwila moment Michalina będzie po drugiej stronie.

Bawię się z tymi guzkami już od niedzieli.. I od niedzieli stosowalam nasiadówkę z kory dębu, maści wszelakiego rodzaju a dzisiaj rano zainwestowałam też w czopki bo w nocy nie szło spać :/ dzisiaj czuje ulgę.. masz wewnętrzne czy zewnętrzne?
Mam zewnętrzne, wielkie dwie gule, przynajmniej te mi dokuczają. Duży mam problem przy wiatrach, czasami tylko pozycja na toalecie pomaga, no i przy podcieraniu, bo nie mogę tego zrobić dokładnie, więc kończy się myciem. A że dbam o wysokobłonnikową dietę, to kilka razy dziennie jestem w wannie 😜

Nigdy nie sądziłam, że będę gadać z kimś o swym tyłku 😂🙊🙈🙉

Mam zewnętrzne, wielkie dwie gule, przynajmniej te mi dokuczają. Duży mam problem przy wiatrach, czasami tylko pozycja na toalecie pomaga, no i przy podcieraniu, bo nie mogę tego zrobić dokładnie, więc kończy się myciem. A że dbam o wysokobłonnikową dietę, to kilka razy dziennie jestem w wannie 😜

Nigdy nie sądziłam, że będę gadać z kimś o swym tyłku 😂🙊🙈🙉
Łącze się z Tobą w bólu i trzymam kciuki.. ✊
Ból jest straszny.. Wczoraj przechodzilam przez to co Ty dzisiaj.. Ja też męczę się z zewnętrznymi chociaż mi się już troszkę pochowaly 😊🙄 więc lecze od wewnątrz i z zewnątrz. Dziś już czuje że żyje. Powodzenia!

Ja mam jednego zewnętrznego od pierwszej ciąży, po ciąży nie wchonal się tylko zmniejszyl, teraz znów jest duzy, ale jak po tej ciazy się nie schowa odrazu ide do szpitala zeby mi to usuneli 🤦‍♀️

reklama
Jak pięknie dziewczyny na dworzu. Chcę się żyć. Pobawilam się trochę w ogródku i chęć na obżarstwo od razu mi uciekła. Ja się ważyłam w zeszłym tygodniu i w sumie to póki co plus 4. Ale.zobaczymy w poniedziałek na wizycie. Strasznie się stresuje swoją wagą i jakoś.prxed sama.wizyta potrafię przystopować z zachciankami [emoji2357]
Leżymy z córka. Ona śpi , obie pod kocem [emoji3531]. Lubię jak się w brzuch wtula.
Wizyta w 32+4 dniu. Potem pewnie w 37 ... Chwila moment Michalina będzie po drugiej stronie.
Zazdroszczę. Ja odebrałam młodą z przedszkola, pomyślałam, że ładna pogoda to wzięłam ją na plac zabaw, oj to był błąd... Po 40 minutach kuśtykania i nawoływania złapałam ją podstępem, zaciągnęłam do domu, umyłam i przebrałam.... Nie wiem jakim cudem, ale nawet majtki miała ubłocone [emoji2962] Nosz prosiaczek, a teraz sterczę i robię obiad, a ta ryczy bo niewie czemu [emoji33]

Do góry