reklama
Dziewczyny pytanie z innej beczki macie jakieś sposoby zeby dzidziuś przetrzymal do terminu porodu czy trzeba się zdać na naturę i już?
Już wyjaśniam.. termin z OM 17.05, termin z ostatniego USG na 07.05.. córka wcześniejsza urodziła się 2 tygodnie przed terminem i właśnie 3 maja idzie do Pierwszej Komunii... Tak bardzo chciałabym być wtedy z nią, ale boję się że mogę nie dotrwać :-/
Już wyjaśniam.. termin z OM 17.05, termin z ostatniego USG na 07.05.. córka wcześniejsza urodziła się 2 tygodnie przed terminem i właśnie 3 maja idzie do Pierwszej Komunii... Tak bardzo chciałabym być wtedy z nią, ale boję się że mogę nie dotrwać :-/
MonikaRoszko
Fanka BB :)
Poszlam na połówkowe, troche w rejstracji kręcili nosem bo 26tc, ale lekarka stwierdziła, że to nie problem. U nas wszystko w porządku, mała pokazala buzię [emoji7] Tylko wyszło, że jest troszku mniejsza niż powinna. Przy okazji kupiliśmy już wózek [emoji1787]
Charlotte21
Też tak mam, 28 tc a Malutka trochę mniejsza. Czasem różnica tygodnia A czasem prawie dwóch. Lekarz uspokaja , że to normalne. Dzieci rosną we własnym tempie.Poszlam na połówkowe, troche w rejstracji kręcili nosem bo 26tc, ale lekarka stwierdziła, że to nie problem. U nas wszystko w porządku, mała pokazala buzię [emoji7] Tylko wyszło, że jest troszku mniejsza niż powinna. Przy okazji kupiliśmy już wózek [emoji1787]Zobacz załącznik 1079984
Wózek cudny
KundaKunda
Kobieto wyluzuj. Ja też i co? I nic. Będziemy żyły To nie jest tak, że w ciąży nie można go używać, tylko zaleca się, by tego nie robić.Nigdzie nie jest napisane, że to czymś grozi lub że trzeba się zamartwiać lub udać do lekarza po jego użyciu...Matko ja się teraz przerazilam bo używałam tego aplikatora ...ale żadnego plamienia/krwawienia nie miałam
Mam kiepskie popołudnie, na nic nie mam siły, słabo mi i mdli mnie strasznie, ale to wina mieszanki jedzeniowej, którą sobie zafundowałam
Dziewczyny pytanie z innej beczki macie jakieś sposoby zeby dzidziuś przetrzymal do terminu porodu czy trzeba się zdać na naturę i już?
Niestety w kwestiach dotrwania do terminu porodu się nie wypowiem, bo jestem nowicjuszką w tym temacie
K
karo88*
Gość
Mi jak coś nie wyjdzie to ryczę jak bóbr coś nie idzie po mojej myśli to samo unikam wszelakich filmów i seriali smutnych itp bo łzy same cieknąLaski a zauważacie u siebie większą wrażliwość w ciaży?Ja ostatnio przejmuje się pierdołami, wzruszają mnie rzeczy, na które kiedyś nawet nie zwróciłabym uwagi... Śmiech normalnie
MonikaRoszko
Ja to jakas maskara. Wcześniej pisałam też. Na fulmach akcji ryczę jak bóbr, byłam na pobraniu krwii i przedemną była pani z małą dziewczynką, jak usłyszałam jej płacz, to sama zaczęłam płakać i nie mogłam sie przez cały dzień uspkkoić [emoji33]Laski a zauważacie u siebie większą wrażliwość w ciaży?Ja ostatnio przejmuje się pierdołami, wzruszają mnie rzeczy, na które kiedyś nawet nie zwróciłabym uwagi... Śmiech normalnie
reklama
Anipul
Co te hormony robią z człowiekaJa to jakas maskara. Wcześniej pisałam też. Na fulmach akcji ryczę jak bóbr, byłam na pobraniu krwii i przedemną była pani z małą dziewczynką, jak usłyszałam jej płacz, to sama zaczęłam płakać i nie mogłam sie przez cały dzień uspkkoić [emoji33]
Ja to w ogóle, beksa, panikara itd
Podziel się: