reklama
Dziewczyny pytanie z innej beczki
macie jakieś sposoby zeby dzidziuś przetrzymal do terminu porodu czy trzeba się zdać na naturę i już?
Już wyjaśniam.. termin z OM 17.05, termin z ostatniego USG na 07.05.. córka wcześniejsza urodziła się 2 tygodnie przed terminem i właśnie 3 maja idzie do Pierwszej Komunii... Tak bardzo chciałabym być wtedy z nią, ale boję się że mogę nie dotrwać :-/
Już wyjaśniam.. termin z OM 17.05, termin z ostatniego USG na 07.05.. córka wcześniejsza urodziła się 2 tygodnie przed terminem i właśnie 3 maja idzie do Pierwszej Komunii... Tak bardzo chciałabym być wtedy z nią, ale boję się że mogę nie dotrwać :-/
MonikaRoszko
Fanka BB :)
Poszlam na połówkowe, troche w rejstracji kręcili nosem bo 26tc, ale lekarka stwierdziła, że to nie problem. U nas wszystko w porządku, mała pokazala buzię [emoji7] Tylko wyszło, że jest troszku mniejsza niż powinna. Przy okazji kupiliśmy już wózek [emoji1787]
Charlotte21
Też tak mam, 28 tc a Malutka trochę mniejsza. Czasem różnica tygodnia A czasem prawie dwóch. Lekarz uspokaja , że to normalne. Dzieci rosną we własnym tempie.Poszlam na połówkowe, troche w rejstracji kręcili nosem bo 26tc, ale lekarka stwierdziła, że to nie problem. U nas wszystko w porządku, mała pokazala buzię [emoji7] Tylko wyszło, że jest troszku mniejsza niż powinna. Przy okazji kupiliśmy już wózek [emoji1787]Zobacz załącznik 1079984
Wózek cudny

KundaKunda
Kobieto wyluzuj. Ja też i co? I nic. Będziemy żyłyMatko ja się teraz przerazilam bo używałam tego aplikatora ...ale żadnego plamienia/krwawienia nie miałam![]()

Mam kiepskie popołudnie, na nic nie mam siły, słabo mi i mdli mnie strasznie, ale to wina mieszanki jedzeniowej, którą sobie zafundowałam

Dziewczyny pytanie z innej beczkimacie jakieś sposoby zeby dzidziuś przetrzymal do terminu porodu czy trzeba się zdać na naturę i już?
Niestety w kwestiach dotrwania do terminu porodu się nie wypowiem, bo jestem nowicjuszką w tym temacie

K
karo88*
Gość
Mi jak coś nie wyjdzie to ryczę jak bóbrLaski a zauważacie u siebie większą wrażliwość w ciaży?Ja ostatnio przejmuje się pierdołami, wzruszają mnie rzeczy, na które kiedyś nawet nie zwróciłabym uwagi... Śmiech normalnie![]()

MonikaRoszko
Ja to jakas maskara. Wcześniej pisałam też. Na fulmach akcji ryczę jak bóbr, byłam na pobraniu krwii i przedemną była pani z małą dziewczynką, jak usłyszałam jej płacz, to sama zaczęłam płakać i nie mogłam sie przez cały dzień uspkkoić [emoji33]Laski a zauważacie u siebie większą wrażliwość w ciaży?Ja ostatnio przejmuje się pierdołami, wzruszają mnie rzeczy, na które kiedyś nawet nie zwróciłabym uwagi... Śmiech normalnie![]()
reklama
Anipul
Co te hormony robią z człowiekaJa to jakas maskara. Wcześniej pisałam też. Na fulmach akcji ryczę jak bóbr, byłam na pobraniu krwii i przedemną była pani z małą dziewczynką, jak usłyszałam jej płacz, to sama zaczęłam płakać i nie mogłam sie przez cały dzień uspkkoić [emoji33]

Ja to w ogóle, beksa, panikara itd
Podziel się: