reklama
K
karo88*
Gość
Ale też to mam aż czasami mi szkoda ludzi którzy obrywająJuż wolałabym płakać i się rozczulac, a mi się agresor i irytacja włącza wszyscy mnie denerwują z synem w ciąży bylam potulna jak baranek ,a teraz bez kija nie podchodz.
Anipul
Fanka BB :)
Tez to mam... co lepsze 5 lat temu też nosiłam w brzuchu córkę i byłam zupełnie inna.. zero wahań nastroju itpJuż wolałabym płakać i się rozczulac, a mi się agresor i irytacja włącza wszyscy mnie denerwują z synem w ciąży bylam potulna jak baranek ,a teraz bez kija nie podchodz.
Aurelka1994
Piękny wózek!
Ja ostatnio nawet na ojcu Mateuszu płakałam. [emoji849] Maz coś powie nie tak i już ryczę. A ja z tych co rzadko płaczą, czy są wrażliwePoszlam na połówkowe, troche w rejstracji kręcili nosem bo 26tc, ale lekarka stwierdziła, że to nie problem. U nas wszystko w porządku, mała pokazala buzię [emoji7] Tylko wyszło, że jest troszku mniejsza niż powinna. Przy okazji kupiliśmy już wózek [emoji1787]Zobacz załącznik 1079984
Laski a zauważacie u siebie większą wrażliwość w ciaży?Ja ostatnio przejmuje się pierdołami, wzruszają mnie rzeczy, na które kiedyś nawet nie zwróciłabym uwagi... Śmiech normalnie
mamahelenki92
Ja też ryczę na filmach
Co do porodu to natury nie oszukasz. Ja w pierwszej ciąży urodziłam 10 dni po terminie om , a pod koniec robiłam wszystko,żeby jak najszybciej urodzić. No i na nic mi to było . Choć czuje ,że w tej zacznie się wcześniej
Co do porodu to natury nie oszukasz. Ja w pierwszej ciąży urodziłam 10 dni po terminie om , a pod koniec robiłam wszystko,żeby jak najszybciej urodzić. No i na nic mi to było . Choć czuje ,że w tej zacznie się wcześniej
julia2s
Ja sie nie odzywalam dosyc dlugo, bo mlody chory byl, a teraz tez dwa dni z rak nie schodzil, bo zab mu wychodzil i az caly krwia podszedl. Na cala moja trojke pierwszy raz poczulam co to zabkowanie. I goraczkowal na to wszystko. A dzisiaj juz pol zeba albo i lepiej na wierzchu. Po prostu tak mu szybko wychodzil, ze musialo bolec. Najgorsze jest to, ze ten skonczy to zaraz mala zacznie [emoji23] ja sie smieje, ze chyba tak leci z zebami, chodzeniem i w ogole rozwojem, zeby pozniej sie z siostra nie dublowac.
Jutro jedziemy podejrzec mala na USG i akurat wypada studniowka, wiec takie podwojne swieto. Mi sie zaczal jak w kazdej ciazy problem z zespolem niespokojnych nog i mam problemy z zasnieciem. Oby dotrwac do konca i przy tym nie oszalec [emoji29]
Jutro jedziemy podejrzec mala na USG i akurat wypada studniowka, wiec takie podwojne swieto. Mi sie zaczal jak w kazdej ciazy problem z zespolem niespokojnych nog i mam problemy z zasnieciem. Oby dotrwac do konca i przy tym nie oszalec [emoji29]
KINDERBUENOO88
Już wolałabym płakać i się rozczulac, a mi się agresor i irytacja włącza wszyscy mnie denerwują [emoji85] z synem w ciąży bylam potulna jak baranek ,a teraz bez kija nie podchodz.
Mam tak samo!
Do porodu to chyba ze wszystkimi się pokłócę [emoji85]
reklama
mamahelenki92
Podziel się: