reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

U mnie
U mnie teraz 3 ciaza i powiem tak.
Kochane jak to u was bylo z objawami na początku ciazy?? Ja obecnie jestem w 10 tc. Od początku ciąży mialam bóle podbrzusza + pelne, obolale cycki. Od 1.5 tyg objawy ustały. Ginekolog dopiero za 1.5 tyg. Jak to u Was było, bo przyznam, ze sie troche niepokoje
U mnie teraz 3 ciaza
22 tydzien i powiem tak jedynym objawem ciazy byl brak miesiaczki. Wiec co kobieta to inny przypadek. Bole brzucha zaczely sie niedawno ale biore 3 razy dzienie aspargin i jest ok za to dzidzia tak naciska na pecherz ze mozna szalu dostac.

reklama
Dziewczyny jak z tym brzuchem czy mogą być to te skurcze braxtona ? Przy tym też są bóle brzucha ? Czy to macica ?
Ja borykam się z twardnieniem macicy prawie od 20 tc (dzisiaj 24t3d) i w nocy przy przerwacaniu się na bok, szybkim wstaniu z lozka. Albo jak długo jestem w pozycji leżącej to macica robi się jak skala. Od dłuższego czasu biorę 3x1 magne b6 forte. Ostatnio lekarz przepisał mi spasmoline 3x1 przez kolejne 2 tygodnie. Mówi że nie zaszkodzi A pomoże. ;)
Ja już się przyzwyczaiłam do tego twardnienia. Grunt aby szyjka nie skracala się przy tym. 🙂

We wtorek mam wizytę Już się nie mogę doczekać przerazilysvie mnie ta nospa 😥 a co do szyjki to też się boję bo jestem po operacji mam część szyjki usunietej więc i mnie to jest Wogole dramat 😥

Karolina mialas hpv , że ci usowali ?

Ja dziś mam jakiś zjazd niedzielny, miałam wczoraj tyle w palach , ale obudziłam się z takim bólem kręgosłupa najbardziej w odcinku ledzwiowym, że nawet za obiad się nie biorę tylko bedzie zamówiony bo nie jestem w stanie stać. Mlody juz tydzien w domu z angina to też daje popalić bo mu się nudzi . Dzisiaj mąż mnie wręczy w mamowaniu.

Podpowiedzcie jaki najlepszy jest materac do łóżeczka ? Łóżeczko dostałam od siostry i resztę muszę dokupić. Przeglądam rzeczy w smyku bo są teraz promocje.

Porady potrzebuję: dzisiaj przy okazji pobierania krwii przyjaciółka dała nam caaały karton ubranek po swoim półroczniaku. Chciałabym coś im za to dać, wiem że kasą nie grzeszą a dużo spędzają na swoje dzieci. Myślicie że lepiej voucher na kilka wejść do jakiejś kulkolandii czy kartę przedpłaconą do smyka? Wiem że dużo z tych ubranek jest ze smyka właśnie

reklama
Dziewczyny naszly mnie dziś czarne myśli już 😥 nie czuje Wogole swojego maluszka cisza jest od paru dni 😥 to 24 tydz dziś się zaczął ..myślę już i najgorszym we wtorek idę na wizytę dopiero

Do góry