Katsue
Zaciekawiona BB
20t2d, Malutka niecałe 280 gram jeszcze widzę swoje stopyKochane ile ważą Wasze dzieciatka? i w których tyg jesteście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20t2d, Malutka niecałe 280 gram jeszcze widzę swoje stopyKochane ile ważą Wasze dzieciatka? i w których tyg jesteście?
Ostatnie usg 5.12 15+5 dni 151 gramKochane ile ważą Wasze dzieciatka? i w których tyg jesteście?
Szacun! [emoji23]20t2d, Malutka niecałe 280 gram [emoji3531] jeszcze widzę swoje stopy [emoji23] Zobacz załącznik 1055141
Mam nadzieję że pomoże i obejdzie się bez szpitala ;*Dzień dobry. U mnie wczoraj po wizycie w sumie nic ciekawego, prócz tego że brzuch dalej boli, dostałam 3x nospe in2x luteine i leżeć . Jak do czwartku nie przejdzie to szpital. Właśnie zaprowadziłam dzieci, podjechałam na badania i czekam na krew. [emoji14]
Trzymam kciuki żeby wszytko było ok ❤Dzień dobry. U mnie wczoraj po wizycie w sumie nic ciekawego, prócz tego że brzuch dalej boli, dostałam 3x nospe in2x luteine i leżeć . Jak do czwartku nie przejdzie to szpital. Właśnie zaprowadziłam dzieci, podjechałam na badania i czekam na krew. [emoji14]
Właśnie ja od sierpnia chodzę z mega odrostem zawsze farbuje włosy sama w domu i w sumie nie wiem jakimi farbami mogłabym teraz. Takimi zwykłymi jak zawsze trochę się boję...Trzymam kciuki żeby wszytko było ok ❤
Dziewczyny... Farbujecie włosy podczas ciąży? Czy używacie jakichś specjalnych farb?
Ja zapobiegawczo czekałam do drugiego trymestru i chyba w 15tc pomalowalam sama, w domu, lorealem z serii casting creme gloss, chyba tak one się nazywają, bez amoniakuTrzymam kciuki żeby wszytko było ok [emoji173]
Dziewczyny... Farbujecie włosy podczas ciąży? Czy używacie jakichś specjalnych farb?
Trzymam kciuki żeby wszytko było ok [emoji173]
Ja i w pierwszej i w drugiej ciąży farbowalam i farbuje , ale zawsze u fryzjeraTrzymam kciuki żeby wszytko było ok ❤
Też tak mam jakbym gorset miała ubrany.Dziewczyny tak mi sie od wczoraj ciezko oddycha, że masakra... Czuje sie tak jakbym się najadla i nie mogła swobodnie oddychać... Macie tak czasami?