reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Dziewczyny tak mi sie od wczoraj ciezko oddycha, że masakra... Czuje sie tak jakbym się najadla i nie mogła swobodnie oddychać... Macie tak czasami?

reklama
Dziewczyny tak mi sie od wczoraj ciezko oddycha, że masakra... Czuje sie tak jakbym się najadla i nie mogła swobodnie oddychać... Macie tak czasami?
Witam się poniedziałkowo ;)
Ja mam tak od dawna, w pierwszym trymestrze też, teraz prawie codziennie mam tak, że łapie mnie taki brak powietrza w płucach i niemoc , że rękę mi ciężko podnieść. Ale nie cały czas tylko od czasu do czasu. Często jak się położe na boku to też.
Dziewczyny dzisiaj poczułam już ze trzy leciutkie kopniaczki 😄😍😍 Doczekałam się !!!

Ja dzisiaj bylam na szczepieniu p. grypie, jednak sie zdecydowalam. Jeszcze jak wracalam to wypadl mi telefon i zbilam ekran. Na szczescie dziala, ale zamiast perfumow chyba Mikolaj bedzie musial telefon mi ogarnac [emoji85]
Ja dzisiaj stluklam śliczny breloczek z muszelkami, który dostałam od koleżanki na nowe mieszkanie...
Często tak mam, wszystko się podnosi, razem z tym jak rośnie macica :) może to jakiś ucisk na przepone?
Wie kogo unikać [emoji23]
Hahahhahaha! O kurde, dobre! Mysmy stwierdzili, że ona tak lubi przy tatusiu grzecznie siedziec... W końcu wymarzona córeczka.... A może faktycznie się go boi i unika [emoji23]

Mnie też czasami zatyka, gorąco mi, brak mi tchu, ale lekarz mówi, ze to całkowicie normalne :)

Ja się ostatnio trochę martwiłam, bo mały brzuszek był u mnie, a u w sobotę się budzę i już wiem, że nie zapnę swoich spodni :D Pędem do sklepu, w H&M kupiłam super ciążowe jeansy na wyprzedaży :D

Mnie też czasami zatyka, gorąco mi, brak mi tchu, ale lekarz mówi, ze to całkowicie normalne :)

Ja się ostatnio trochę martwiłam, bo mały brzuszek był u mnie, a u w sobotę się budzę i już wiem, że nie zapnę swoich spodni :D Pędem do sklepu, w H&M kupiłam super ciążowe jeansy na wyprzedaży :D
Kochana, teraz to z dnia na dzień będzie rósł brzuszek.
Ja to np. słyszałam legendę, że tam na dole kiedyś były stopy [emoji23]
IMG_20191209_135636.jpeg

reklama
Do góry