reklama
Witam się poniedziałkowoDziewczyny tak mi sie od wczoraj ciezko oddycha, że masakra... Czuje sie tak jakbym się najadla i nie mogła swobodnie oddychać... Macie tak czasami?
Ja mam tak od dawna, w pierwszym trymestrze też, teraz prawie codziennie mam tak, że łapie mnie taki brak powietrza w płucach i niemoc , że rękę mi ciężko podnieść. Ale nie cały czas tylko od czasu do czasu. Często jak się położe na boku to też.
Dziewczyny dzisiaj poczułam już ze trzy leciutkie kopniaczki Doczekałam się !!!
Aurelka1994
Fanka BB :)
Wie kogo unikać [emoji23]
Moja mała bardzo reaguje na hałas i nowe głosy.
Za to totalnie przestaje kopać jak Mąż przyłoży rękę do brzucha
nnat.
Ja dzisiaj stluklam śliczny breloczek z muszelkami, który dostałam od koleżanki na nowe mieszkanie...Ja dzisiaj bylam na szczepieniu p. grypie, jednak sie zdecydowalam. Jeszcze jak wracalam to wypadl mi telefon i zbilam ekran. Na szczescie dziala, ale zamiast perfumow chyba Mikolaj bedzie musial telefon mi ogarnac [emoji85]
Często tak mam, wszystko się podnosi, razem z tym jak rośnie macica może to jakiś ucisk na przepone?Dziewczyny tak mi sie od wczoraj ciezko oddycha, że masakra... Czuje sie tak jakbym się najadla i nie mogła swobodnie oddychać... Macie tak czasami?
Hahahhahaha! O kurde, dobre! Mysmy stwierdzili, że ona tak lubi przy tatusiu grzecznie siedziec... W końcu wymarzona córeczka.... A może faktycznie się go boi i unika [emoji23]Wie kogo unikać [emoji23]
Mnie też czasami zatyka, gorąco mi, brak mi tchu, ale lekarz mówi, ze to całkowicie normalne
Ja się ostatnio trochę martwiłam, bo mały brzuszek był u mnie, a u w sobotę się budzę i już wiem, że nie zapnę swoich spodni Pędem do sklepu, w H&M kupiłam super ciążowe jeansy na wyprzedaży
Ja się ostatnio trochę martwiłam, bo mały brzuszek był u mnie, a u w sobotę się budzę i już wiem, że nie zapnę swoich spodni Pędem do sklepu, w H&M kupiłam super ciążowe jeansy na wyprzedaży
nnat.
Kochana, teraz to z dnia na dzień będzie rósł brzuszek.Mnie też czasami zatyka, gorąco mi, brak mi tchu, ale lekarz mówi, ze to całkowicie normalne
Ja to np. słyszałam legendę, że tam na dole kiedyś były stopy [emoji23]
wow.który to tydzień?Kochana, teraz to z dnia na dzień będzie rósł brzuszek.
Ja to np. słyszałam legendę, że tam na dole kiedyś były stopy [emoji23]Zobacz załącznik 1055023
nnat.
Końcówka 21 tc [emoji23] a tu takie... Normalne ujęcie [emoji23]
wow.który to tydzień?
reklama
nnat.
Zleci szybciorem i zaraz będziesz tu gdzie myjestem 5 tygodni za Tobą Ale kapcie mam takie same!!! sa super!
A kapcie... Cieplutkie uwielbiam kapcie z pepco, są ciepłe, wygodne a jak się zepsuja to nie szkoda wyrzucić bo są tanie
Podziel się: