reklama
Lilka455
Fanka BB :)
Ja mam 12.5 w ciąży normalnie 13.5Dziewczyny jaka macie hemoglobine w ciazy? ja od ponad miesiąca przyjmuje żelazo i mam 11,8...
Lilka455
Melduję się i ja , maialam dzisiaj gości z Polski ale tylko na kilka godzin, śniadanie , obiad i do domu pocieszam się że za 2 tyg my jedziemy.
Mlody zasmarkany poszedl dziś do przedszkola tylko na zdj świąteczne i do domu. Jutro mam wizytę usg i znow muszę to zabrać ja nie wiem skąd on wie kiedy chorować, żeby na wizyty z rodzeństwem isc
Zobaczymy czy płec się potwierdzi i czy wszystko dobrze bo bardzo mi się dluzyl ten miesiąc od ostatniej wizyty. Gdybym czuła regularnie ruchy było by spokojniej chyba sobie zprezentuje ten detektor na święta. Niektóre mamy już w 20 tygodniu nibu tylko miesiąc roznicy A tak naprawdę to przepaść dla dzidziusia w środku.
Mlody zasmarkany poszedl dziś do przedszkola tylko na zdj świąteczne i do domu. Jutro mam wizytę usg i znow muszę to zabrać ja nie wiem skąd on wie kiedy chorować, żeby na wizyty z rodzeństwem isc
Zobaczymy czy płec się potwierdzi i czy wszystko dobrze bo bardzo mi się dluzyl ten miesiąc od ostatniej wizyty. Gdybym czuła regularnie ruchy było by spokojniej chyba sobie zprezentuje ten detektor na święta. Niektóre mamy już w 20 tygodniu nibu tylko miesiąc roznicy A tak naprawdę to przepaść dla dzidziusia w środku.
Katsue
Zaciekawiona BB
U mnie widać brzusio, dziś 19t4d jutro wizyta u ginekologa. Już mam tyle rzeczy upatrzonych w sklepach, że czekam tylko na potwierdzenie płci dzieciątka i lecę na zakupy zaraz po świętach, kiedy się rozpoczną wyprzedażePytanie do dziewczyn, które są w pierwszej ciąży.
Jak wasze brzuchy? Coś widać? [emoji848]
QueenMargo
Zaangażowana w BB
Ja niestety 19. tydzień zaczynam, a ruchów nadal nie ma
Ewa konewa
Zaciekawiona BB
A to Twoja pierwsza ciąża? Ja w pierwszej ciąży poczułam ruchy dopiero w 20 tyg. Spokojnie lada chwila na pewno poczujeszJa niestety 19. tydzień zaczynam, a ruchów nadal nie ma
Lilka455
Spokojnie za za piwrwszym razem cos tam poczulam w 16 tc pozniej dluuuugo dlugo nic regularnie od 20 , a brzuch wyszedł udziec okolo 25 tc z dnia na dzień i to wieeeelki. Teraz znow w 15 tc cos tam czulam i teraz znów długa cisza, a brzuszek juz się pokazałJa niestety 19. tydzień zaczynam, a ruchów nadal nie ma
Ostatnio miałam 13,5 , jakiś miesiąc temu czyli mieszczę się w widełkach. Za to cukier 97 i dieta , ciastek na święta nie pojemDziewczyny jaka macie hemoglobine w ciazy? ja od ponad miesiąca przyjmuje żelazo i mam 11,8...
Ja już brzuchol mam ale to moja trzecia ciąża, z synem to w piątym miesiącu nie było widać.
reklama
missroszi
macie zlecane krew i mocz co wizytę ? czyli co miesiąc?Odebrałam wyniki morfologii i mocz w normie.
ja miałam na razie krew tylko raz - wszystkie te badania i mocz 2 razy
za tydzień pewnie poczujesz , wszystko będzie okiJa niestety 19. tydzień zaczynam, a ruchów nadal nie ma
to są bardzo delikatne puknięcia itd ale myślę, że to TO
Podziel się: