reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Mnie dziewczyny tak wysypalo jakbym 16 lat mialam wszedzie czoło, przedramiona plecy dramat dobrze ze zima i nie widać nic...

reklama
macie zlecane krew i mocz co wizytę ? czyli co miesiąc?
ja miałam na razie krew tylko raz - wszystkie te badania i mocz 2 razy

za tydzień pewnie poczujesz , wszystko będzie oki :)
to są bardzo delikatne puknięcia itd ale myślę, że to TO
Ja też jak do tej pory raz mialam badanie krwi. Mocz mam co wizytę na miejscu u gina badany pod kątem krwi w moczu takie testy wkłada jak ciążowy i za chwilę widac czy nie ma stanu zapalnego jak coś wychodzi to zleca szczegółowe

Ja też miałam raz krew + mocz i zaraz idę następny raz mocz oddać, żeby na wizytę mieć wynik.
Wizyta jeszcze nie uljesy umówiona, ale jakoś na 11.12 się umówię.
macie zlecane krew i mocz co wizytę ? czyli co miesiąc?
ja miałam na razie krew tylko raz - wszystkie te badania i mocz 2 razy

za tydzień pewnie poczujesz , wszystko będzie oki :)
to są bardzo delikatne puknięcia itd ale myślę, że to TO

U mnie to samo, chociaż mam wrażenie, że mi przechodzi teraz pomału... Ale mam straszną kaszkę na dekolcie. [emoji17]
Mnie dziewczyny tak wysypalo jakbym 16 lat mialam wszedzie czoło, przedramiona plecy dramat dobrze ze zima i nie widać nic...
mi tak na początku dekolt :baffled: teraz już ok.
zmieniłam też mydło do twarzy i też widzę poprawę

Dziewczyny, a tą ciemną linie na brzuszkach macie? Jak tak, to od kiedy mniej więcej? Czytałam, że pojawiają się w II trymestrze [emoji848]

reklama
Do góry