reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Odebrałam wyniki morfologii i mocz w normie.
macie zlecane krew i mocz co wizytę ? czyli co miesiąc?
ja miałam na razie krew tylko raz - wszystkie te badania i mocz 2 razy

Ja niestety 19. tydzień zaczynam, a ruchów nadal nie ma :(
za tydzień pewnie poczujesz , wszystko będzie oki :)
to są bardzo delikatne puknięcia itd ale myślę, że to TO

reklama
Mnie dziewczyny tak wysypalo jakbym 16 lat mialam wszedzie czoło, przedramiona plecy dramat dobrze ze zima i nie widać nic...

Ja też jak do tej pory raz mialam badanie krwi. Mocz mam co wizytę na miejscu u gina badany pod kątem krwi w moczu takie testy wkłada jak ciążowy i za chwilę widac czy nie ma stanu zapalnego jak coś wychodzi to zleca szczegółowe

Ja też miałam raz krew + mocz i zaraz idę następny raz mocz oddać, żeby na wizytę mieć wynik.
Wizyta jeszcze nie uljesy umówiona, ale jakoś na 11.12 się umówię.

U mnie to samo, chociaż mam wrażenie, że mi przechodzi teraz pomału... Ale mam straszną kaszkę na dekolcie. [emoji17]
Mnie dziewczyny tak wysypalo jakbym 16 lat mialam wszedzie czoło, przedramiona plecy dramat dobrze ze zima i nie widać nic...
mi tak na początku dekolt :baffled: teraz już ok.
zmieniłam też mydło do twarzy i też widzę poprawę

Dziewczyny, a tą ciemną linie na brzuszkach macie? Jak tak, to od kiedy mniej więcej? Czytałam, że pojawiają się w II trymestrze [emoji848]

reklama
Do góry