reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
wypoczęłam w ten weekend i w sumie cieszę się że jutro do pracy. już taki smakosz się z mnie zrobił że cały czas bym coś jadła. kumulacja zimy i ciąży :p

Ja za to od jakiegoś czasu zero cukru. Herbatę czy kawę na gorzko. Zero słodyczy i czego kolwiek słodkiego.
Ale z wyboru czy po prostu nie masz wyboru? Kurcze mnie to ciągnie do wszystkiego: kanapeczka, 3 żelki, jabłuszko, cukierek bounty, pomidor z solą ziołową. No smakosz mi się włączył

Hej,
dołączam do Was majóweczki 2020 😊
To moja 3 ciąża, dwóch synków w domku i trzeci w drodze :) na 90% chłopiec (wg USG 13+0) rodzinka.pl 😂 widocznie jestem stworzona do wychowywania chłopców 😁
Badania genetyczne w I trymestrze prawie ok. Ale układ kielichowo-miedniczkowy do kontroli na połówkowym badaniu. Coś tam doktorowi się nie podobało, coś tam poszerzone ma mały , ale lekarz kazał się nie martwić na zapas bo po kilku tygodniach może się wyrównać. A więc staram się nie martwić 😉

reklama
Do góry