Witajcie.
Chciałabym się odnieść do dzisiejszej dyskusji na temat forum zamkniętego.
Po pierwsze - nie „trzeba być VIP” by do niego należeć. Była tworzona lista, która została wysłana do admina na podstawie, której został stworzony wątek zamknięty. Te z Was, które zgłosiły się po czasie, (kiedy lista już wywędrowała) proszę byście napisały do mnie jeszcze raz - wyśle ponownie do admina z prośbą o dodanie. (Pisałam już o tym na forum przy poprzedniej dyskusji na temat wątku zamkniętego).
Uważam osobiście, że takie sformułowania jak dzisiaj są nie na miejscu i poniekąd są krzywdzące bo nikt nikogo nie chciał wyeliminować, ograniczyć, pominąć. Wątek miał być otwarty w piątek, powstał późno w niedziele. Dodatkowo
@luna91 nie dostała moderatora - wszystko jest w trakcie wyjaśniania, a ja mam dziecko i rodzine i nie jestem wstanie ogarnąć ponad 100 osób i wiadomości sama, dlatego to trochę dłużej trwa. (Zresztą ja mówiłam od początku, że moderatorem mogę być na chwile - jak przyszło co do czego nikt prócz
@luna91 się nie zgłosił by nim zostać - to również przypominam w obliczu powstałych pretensji.) Każde działanie (dodanie nowych osób, usunięcie kogoś z listy) i tak musi przejść przez admina - a to wymaga czasu. Proszę na przyszłość zanim zostaną wysnute pochopne wnioski by napisać i się dowiedzieć w czym jest rzecz.
@Anulka. faktycznie wysłałam listę tą pierwszą gdzie nie było dodanej „.” w Twoim nicku, ale już poprosiłam Anie o dostęp dla Ciebie - przepraszam, mój błąd.
wszystkim wizytującym gratuluje i życzę zdrówka [emoji8] Dobrej nocy.