reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Jak jest przodem do głowicy usg to spoko wszytko zmierzy , ale jak się obroci pupa juz ciężko zmierzyć. Najlepiej jak leży sobie na pleckach;)
To co zrobić żeby leżało na plecach?? Wezme jakiegoś batona na wszelki wypadek jakby miało zamiar się tyłkiem do nas odwrócić:) ostatnio strasznie się wiercilo i lekarz nie omieszkał o tym wspomnieć ze fikołki robi.

Jak jest przodem do głowicy usg to spoko wszytko zmierzy , ale jak się obroci pupa juz ciężko zmierzyć. Najlepiej jak leży sobie na pleckach;)

No dokładnie. Mój gin miał trochę wtedy problem. Uciskał, wirował czy nie wiadomo co mi robił głowica po tym brzuchu żeby dzidzia się obróciła, to bardzo ciężko współpracowała i naprawdę nie chciała tego zrobić 😂 i badanie było trochę utrudnione

To co zrobić żeby leżało na plecach?? Wezme jakiegoś batona na wszelki wypadek jakby miało zamiar się tyłkiem do nas odwrócić:) ostatnio strasznie się wiercilo i lekarz nie omieszkał o tym wspomnieć ze fikołki robi.
Np. To co mi kazal lekarz pupa do gory i kolysac biodrami na prawo i lewo, albo wstac i skakac zeby obudzić malucha, ale nie wszystkie dzieci są takie leniwe. Lekarz na Ciebie głowica tak na dziecko zeby się obrocilo tak jak trzeba :)

reklama
Wy już piszecie o połówkowych a ja , jeszcze przed pierwszymi prenatalnymi [emoji85]. A i tak przez to ,że będę miała CC to pewnie będę miała dzidziusia tak jak Wy albo i wcześniej [emoji16]
A kiedy masz prenatalne? I który teraz masz tydzień? Nie bój się, szybko zleci. [emoji846]

Ja nie miałam w ogóle pierwszych badań prenatalnych, dlatego nie mogę doczekać się połówkowych [emoji1]

Do góry