reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
@natalia0 A u nas w tym roku prezenty dostają tylko dzieci. Super pomysł to jest- przypadł mi do gustu- dzieci do obdarowania jest 5 no i 6 w brzuchu :D
u nas to samo - mamy łącznie do obdarowania 8 dzieci z których 2 jest chrześniakami i jedno ma w grudniu urodziny - moja chrześniaczka. Zwariowałabym gdybym miała jeszcze wszystkim innym robić prezenty bo : moi rodzice to Adam i Ewa (imieniny) dodatkowo mama ma w grudniu urodziny... 😀😅 hihi także wydatków sporo nas czeka jak co roku. Za rok będzie już 10 dzieciaczków bo moja chrześniaczka będzie mieć rodzeństwo 🙂 A wiadomo że nie pójdzie się z pustymi rękami do jednego dziecka, a do drugiego z prezentem 😁

Ja też wstaje o 7 , 8 dziecko na 9 dopiero przedszkole ma więc luzik i o 21 w łóżku bo styki przegrzane. Ale jak nie byłam w ciąży to 6 na nogach i do 24 czasem obiad gotowałam na drugi dzien zeby tylko ogarnac. Teraz nie pracuje to idealnie.
Moj syn ma o 7. autobus, ja zaczynam 7.30 po drodze musze zawiesc mlodsza do zlobka, trzeba ogarnac tez psa, jest co robic ;-) ;) A wczoraj to ja mialam smaki... najgorsze ze najadlam sie m.in. straczkowych, fasolki zielone, do tego pasta z ciecierzycy, pozniej taki brzuch ogromniasty.. :errr::-D nie wiem czy dzis sie w cos wcisnę. Powoli wygladam na ciezarowke :-) :)

@natalia0 A u nas w tym roku prezenty dostają tylko dzieci. Super pomysł to jest- przypadł mi do gustu- dzieci do obdarowania jest 5 no i 6 w brzuchu :D
[/QUOTE]
Ehh jak bym chciała żeby prezenty były tylko dla dzieci. Na wigilii mnie w rodzinie tak jest(+kupuję prezent mamie i skarpety dziadkowi) a ciotka z kuzynostwem szaleją i kupują sobie torby prezentów. Na wigilii u męża jest szaleństwo prezentowe i coś czego nie rozumiem czyli musi być dużo drobnicy. Od listopada jest absurd bo szukam prezentów dla całej rodziny męża...

Ja mam wizyty co 4 tygodnie i wydaje mi się że rzadko [emoji848][emoji2957] powyżej 35 tyg dopiero są co tydzień
[/QUOT
To u mnie w 35 tygoniu jest ostatnia wizyta u lekarza prowadzacego. Od tej pory jestem pod opieką szpitala do którego jestem zapisana , mam siw do niego wstawic dopiero w dniu wyznaczonego terminu porodu na pierwsze ktg cgyba , ze wczesniej cos sie będzie dziac to mogę przyjsc na kontrol.

U nas podobnie, w rodzinie po mojej str tylko dzieci dostają bo jest nas za dużo, ja jeszcze daje cos malego swoim rodzicom. A po str meza losujemy miedzy sobą kazdy ma jedna osoba i plus dzieci do twgo , ale ich jest zaledwie dwoje więc ok.

reklama
Ja na aliexpress zamówiłam oby doszło. A ostatnie lata to teście dostawali wycieczki w PL. Moj voucher na strzelnice czy też jazda wyścigowym autem. Teraz nie wiem co

Do góry