reklama
Lilka455
Fanka BB :)
Cudowne wiadomości, dzidzia kochanaI jestem po Dzidzia super tylko, że za mała na prenatalne jednak. Wstępnie sprawdził i prz.karkowa wygląda okey. Wychodzi 10+5 i data na 30.05.2020 wg. USG. Z ciekawostek powiedział mi, że to bzdura, że po poronieniu wczesnym (do 11tc) ciąża jest z komplikacjami, i że on ma kilka pacjentek, które tylko i wyłącznie po poronieniu zaszły od razu w ciąże i urodziły zdrowe, donoszone dzieci Lubię tego doktorka - od razu jestem spokojniejsza. Zobacz załącznik 1042509
eM-eS-Zet
Ja na 18:30 odbiór wyników z papp + wizytaHej dziewczyny! 30 minut do wizyty więc proszę o kciuki! W powrotnej trasie Was nadrobię.
Należy mi się tylko 3 na całą ciążę... myślałam ze dziś mi zrobi ale nie ...Jak to? dlaczego usg nie zrobili???
Lilka455
To co oni powariowali , masz mutter kind pass ? Przeciez jak byk stoi ze ma być ultraschalluntersuchung 8-12 tydzien !Po wizycie. Nie miałam usg więc nadal nic nie wiem:/ od 7tc nie mialam usg :/
Kiniawk
Tylko trzy?? I jak tu się radować ciąża, i nie funkcjonować w stresie?Należy mi się tylko 3 na całą ciążę... myślałam ze dziś mi zrobi ale nie ...
Wrry!!
Przytulam!!
Hej słoneczka... Nie było mnie wczoraj cały dzień. Nic jeszcze nie nadrobiłam niestety. Ja wczoraj dostałam maila od mojej gin od usg genetycznego. Wynik testu papp-a jeszcze bardziej zmniejszył i tak bardzo bardzo niskie ryzyko wystąpienia jakichkolwiek wad więc jestem mega szczęśliwa
marti0621
No właśnie ! Ja również przytulamTylko trzy?? I jak tu się radować ciąża, i nie funkcjonować w stresie?
Wrry!!
Przytulam!!
reklama
Kiniawk
Cuuudownie!!!Hej słoneczka... Nie było mnie wczoraj cały dzień. Nic jeszcze nie nadrobiłam niestety. Ja wczoraj dostałam maila od mojej gin od usg genetycznego. Wynik testu papp-a jeszcze bardziej zmniejszył i tak bardzo bardzo niskie ryzyko wystąpienia jakichkolwiek wad więc jestem mega szczęśliwa
Podziel się: