reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Masz na str nr 16 2 pieczatki? Bo to tylko o te pieczątki chodzi je musisz pozniej do kasy chorych wyslac
Pusto
1573140444001.jpeg
1573140454820.jpeg

reklama
Pójdę tam jutro i spytam. Teoretycznie miałam u niego usg w 7tyg wiec mi może wpisać...
Najgorsze jest to że u mnie w okolicy wszyscy gin mają średnie opinie,.nawet prywatni. A dojezdzac daleko na wizyty mi sie nie uśmiecha...
15731406255783620381725500060132.jpg
15731406533565321797901298998907.jpg

No to Ci powiem nie wesolo, chyba że po porodzie Ci to wypełnia, ale pierwsze widzę zeby puste str zostawic. Zapytaj jutro w recepcji.
15731405763957705724820817963955.jpg

Dziewczyny, a ze spraw przeziebieniowo medycznych...

Macie jakiś pomysł jak poradzić sobie z mokrym kaszlem (pozostalosc po katarze...) i zalegająca flegma? :/
Niby jest do przezycia ogolnie ale jak kaszle to się cala napinam, i oczywiscie napinam tez brzuch. Troche mnie to martwi, że bedzie jeszcze się ciagnac sto lat za mną ten kaszel ;/
Mokry kaszel to dobry kaszel, płuca się oczyszczają. Ważne żeby rozrzedzać wydzielinę żeby łatwiej odksztuszać i żeby na gęstej bakterie się nie rozwijały. Bez leków super jest inhalator z solą fizjologiczną 3 razy dziennie. Ważne żeby najpóźniej 2h przed snem. Inhalator to dobra inwestycja przy małym dziecku, jeszcze ci się przyda;) mnie już 2 razy w ciąży kurował, raz z kataru a raz z kaszlu mokrego

Jak następnym razem będziesz robić, zamknij oczy i skropl troszkę, wymieszaj. [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Hihi.
Zobaczysz, nie będzie czuć tłuszczu! A będą pyszne, miękko, chrupiące :)
Jest jeszcze patent z mokrym papierem do pieczenia znicz go wyciśnij delikatnie i na to ziemniaki mokry papier odda wodę i badaczy ziemniaki, robię tak z warzywami

reklama
Do góry