PustoMasz na str nr 16 2 pieczatki? Bo to tylko o te pieczątki chodzi je musisz pozniej do kasy chorych wyslac
reklama
Kiniawk
Fanka BB :)
Mój właśnie zapytał, co czytam.. Mówię forum, że dziewczyny piszą, że mężowie nas nie kumają. Oświadczył "Bo to chore" hahhahHaha. Mój też się pyta "co tam na Twoim forum ?".
[emoji1787][emoji1787]
MB91
Nie kochana - ja Wielkopolska - sąsiadka Kalisza jestem Ale wracamy z Trójmiasta i po drodze stara pierogarnia obowiązkowo Ja mieszkałam w Toruniu ale lata temuJak jesteś z okolic Bydgoszcz Toruń to może kawa??
Lilka455
Pójdę tam jutro i spytam. Teoretycznie miałam u niego usg w 7tyg wiec mi może wpisać...
Najgorsze jest to że u mnie w okolicy wszyscy gin mają średnie opinie,.nawet prywatni. A dojezdzac daleko na wizyty mi sie nie uśmiecha...
No to Ci powiem nie wesolo, chyba że po porodzie Ci to wypełnia, ale pierwsze widzę zeby puste str zostawic. Zapytaj jutro w recepcji.
Pszczoła2020
Mokry kaszel to dobry kaszel, płuca się oczyszczają. Ważne żeby rozrzedzać wydzielinę żeby łatwiej odksztuszać i żeby na gęstej bakterie się nie rozwijały. Bez leków super jest inhalator z solą fizjologiczną 3 razy dziennie. Ważne żeby najpóźniej 2h przed snem. Inhalator to dobra inwestycja przy małym dziecku, jeszcze ci się przyda mnie już 2 razy w ciąży kurował, raz z kataru a raz z kaszlu mokregoDziewczyny, a ze spraw przeziebieniowo medycznych...
Macie jakiś pomysł jak poradzić sobie z mokrym kaszlem (pozostalosc po katarze...) i zalegająca flegma? :/
Niby jest do przezycia ogolnie ale jak kaszle to się cala napinam, i oczywiscie napinam tez brzuch. Troche mnie to martwi, że bedzie jeszcze się ciagnac sto lat za mną ten kaszel ;/
Aurelka1994
Nie, chciałam zdrowe ziemniaki [emoji23]
A przed pieczeniem skraplacz trochę olejem, oliwą czy czymś "tłustym"? Tak odrobinę, żeby troszke się świeciły
Trzymam kciuki za wizyty!!
Kiniawk
Jak następnym razem będziesz robić, zamknij oczy i skropl troszkę, wymieszaj. [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Hihi.Nie, chciałam zdrowe ziemniaki [emoji23]
Zobaczysz, nie będzie czuć tłuszczu! A będą pyszne, miękko, chrupiące
Lilka455
Jest jeszcze patent z mokrym papierem do pieczenia znicz go wyciśnij delikatnie i na to ziemniaki mokry papier odda wodę i badaczy ziemniaki, robię tak z warzywamiJak następnym razem będziesz robić, zamknij oczy i skropl troszkę, wymieszaj. [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Hihi.
Zobaczysz, nie będzie czuć tłuszczu! A będą pyszne, miękko, chrupiące
Mój właśnie zapytał, co czytam.. Mówię forum, że dziewczyny piszą, że mężowie nas nie kumają. Oświadczył "Bo to chore" hahhah
[emoji1787][emoji1787]
Haha mój podobnie uważa, że to dziwne. Ale co oni się tam znają
reklama
Podziel się: