reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Witam wszystkich :) Mam na imię Natalia i datę porodu wyznaczoną na 23.05. Jest to moja pierwsza ciąża, ze względu na wadę macicy ( macica dwurożna z przegrodą) nawet nie wierzyłam, że to się uda. Lekarze sceptycznie podchodzili do tematu ciąży i jej donoszenia ale po dzisiejszym usg poczułam, że będzie dobrze bo czemu nie? Jakkolwiek to zabrzmi w końcu odważyłam się uwierzyć, że jestem w ciąży :)

Witam się z wszystkimi i póki co spróbuję nadrobić chociaż część wpisów ;)
na lipcówkach 2016 była dziewczyna z tą samą wadą macicy. urodziła zdrowego bobasa. jedyne na co się skarżyła to że każdy student chciał się na niej dokształcić bo to nie częsta wada;)

A w apkach wpisywałaś datę ostatniej miesiączki czy datę porodu?
Wszędzie wpisałam datę porodu 28.05.2020. A każda inaczej pokazuje. Ta z dzidzią gdzie 12+1 liczy z kalendarzyka miesiączkowego w trybie ciąża :) zgłupieć można. No ale cóż - może się uda :D

Równo 13tc :)
Nie szukał nic między nogami ale bobo był tak ustawiony, że i tak chyba by niewiele zobaczył. W ogóle nie szło dorwać go bokiem :D ale koniec końców chciałabym wiedzieć.
No ja właśnie się tego boję bo maleństwo bardzo odpala, na usg czasem coś machinę rączka, zobaczymy.

Też :D. No to będziemy miec co porównywać w poniedziałek:D
Szkoda że sie na porodowce nie spotkamy [emoji14] chyba że zmienisz zdanie i przyjedziesz do mistelbach:p
Nie wiem czy zdazlylabym dojechać bo z modlym o 21 :30 odeszły mi wody A o 22:40 już maly byl na świecie :d A drugie podobno bardzo często szybciej wyskakuje hihi

reklama
Ja od 3 dni rani wstaje tak głodna, że nie zdążę zjeść a już wymiotuje, bo tak mnie ssie.
Dzien dobry kochane [emoji813][emoji813]ja wlasnie jem sniadanie w lozku po porannym ble [emoji23]juz sie przyzwyczailam tak do tych wymiotow, ze mi nie straszne [emoji16]trzeba sie cieszyc z malych rzeczy jak to mowia [emoji23][emoji23]

Milego dnia dla Was [emoji8] i kciuki za wszystkie wizytujace mocno [emoji813][emoji9]

Do góry