reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Witam wszystkich :) Mam na imię Natalia i datę porodu wyznaczoną na 23.05. Jest to moja pierwsza ciąża, ze względu na wadę macicy ( macica dwurożna z przegrodą) nawet nie wierzyłam, że to się uda. Lekarze sceptycznie podchodzili do tematu ciąży i jej donoszenia ale po dzisiejszym usg poczułam, że będzie dobrze bo czemu nie? Jakkolwiek to zabrzmi w końcu odważyłam się uwierzyć, że jestem w ciąży :)

Witam się z wszystkimi i póki co spróbuję nadrobić chociaż część wpisów ;)
na lipcówkach 2016 była dziewczyna z tą samą wadą macicy. urodziła zdrowego bobasa. jedyne na co się skarżyła to że każdy student chciał się na niej dokształcić bo to nie częsta wada;)

A w apkach wpisywałaś datę ostatniej miesiączki czy datę porodu?
Wszędzie wpisałam datę porodu 28.05.2020. A każda inaczej pokazuje. Ta z dzidzią gdzie 12+1 liczy z kalendarzyka miesiączkowego w trybie ciąża :) zgłupieć można. No ale cóż - może się uda :D

Równo 13tc :)
Nie szukał nic między nogami ale bobo był tak ustawiony, że i tak chyba by niewiele zobaczył. W ogóle nie szło dorwać go bokiem :D ale koniec końców chciałabym wiedzieć.
No ja właśnie się tego boję bo maleństwo bardzo odpala, na usg czasem coś machinę rączka, zobaczymy.

Też :D. No to będziemy miec co porównywać w poniedziałek:D
Szkoda że sie na porodowce nie spotkamy [emoji14] chyba że zmienisz zdanie i przyjedziesz do mistelbach:p
Nie wiem czy zdazlylabym dojechać bo z modlym o 21 :30 odeszły mi wody A o 22:40 już maly byl na świecie :d A drugie podobno bardzo często szybciej wyskakuje hihi

reklama
Ja od 3 dni rani wstaje tak głodna, że nie zdążę zjeść a już wymiotuje, bo tak mnie ssie.
Dzien dobry kochane [emoji813][emoji813]ja wlasnie jem sniadanie w lozku po porannym ble [emoji23]juz sie przyzwyczailam tak do tych wymiotow, ze mi nie straszne [emoji16]trzeba sie cieszyc z malych rzeczy jak to mowia [emoji23][emoji23]

Milego dnia dla Was [emoji8] i kciuki za wszystkie wizytujace mocno [emoji813][emoji9]

Do góry