Kala07
Fanka BB :)
Moje ok.20 min moze 25 był mąż i 14 miec córka, prenatalne mialam ze skierowania na nfzserio to badanie tak długo trwa?
w sobotę właśnie mnie to czeka..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje ok.20 min moze 25 był mąż i 14 miec córka, prenatalne mialam ze skierowania na nfzserio to badanie tak długo trwa?
w sobotę właśnie mnie to czeka..
Dobrze ze mi przypomniałaś. Ja mam dentystę we wtorek na 7.30. Mam nadzieje ze niczego nie wykuka spoko dentystka tylko taka skrupulatna. Każe mi na kontrole dwa razy w roku przychodzić chyba ze jest coś do roboty a ja nie lubie do dentysty chodzic.Patrzę właśnie na badania jakie mam wykonać. Morfologia, mocz, powtórzyć na toksoplazmoze badanie. I lekarz zalecił mi abym wybrała się do stomatologa na przegląd. W razie czego zacząć leczyć jeżeli jest potrzeba.
Rozumiem. A jaki jest koszt takiego prywatnego badania?Moje ok.20 min moze 25 był mąż i 14 miec córka, prenatalne mialam ze skierowania na nfz
Rozumiem. A jaki jest koszt takiego prywatnego badania?
Orientujecie się?
Ja mam fobie na stomatologa. I ciężko bym się wybrała. Fobia przez statyste-dentyste w dzieciństwieDobrze ze mi przypomniałaś. Ja mam dentystę we wtorek na 7.30. Mam nadzieje ze niczego nie wykuka spoko dentystka tylko taka skrupulatna. Każe mi na kontrole dwa razy w roku przychodzić chyba ze jest coś do roboty a ja nie lubie do dentysty chodzic.
Ja mam płaszczyk, który dostałam w prezencie dwa lata temu - za duży dwa rozmiary [emoji849] liczę, że teraz będzie w sam raz i nie będę musiała nic nowego kupować [emoji120]Dzień dobry moje kochane [emoji28]
Gdzie kupujecie/macie zamiar kupić zimową kurtkę/płaszcz?
Bo ja zmarzluch jestem i muszę się już w coś zimowego zaopatrzyć, bo niestety w kurtki z zeszłego roku się nie dopinam, a jak się dopnę to o ruszaniu nie ma mowy [emoji23]
W H&M nie ma nic ciekawego, bonprix nie moja bajka, na zalando w znośnej cenie tylko kilka sztuk i też nic ciekawego, a 500 zł nie zamierzam wydać na jedną zimę [emoji2957]
Oo ja miałam to samo. Cholerna dentystka w dziecieństwie robiła mi wszystko na żywca. Jak sobie to przypomne to mnie wzdryga, aż żal mi małej samej siebie.Ja mam fobie na stomatologa. I ciężko bym się wybrała. Fobia przez statyste-dentyste w dzieciństwie
Mój lekarz sam się pytał czy partnera nie chcę zaprosić, kiedy go za pierwszym razem zostawiłam przed gabinetem. Od tej pory wchodzi za każdym razem.U mnie właśnie lekarz nie był zbytnio zadowolony jak chcieliśmy wejść razem. I powiedział, zapraszam tylko pacjentkę Dlatego też myślę o USG w grudniu przed świętami u innego lekarza i żeby z mężem pójść.