reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Dziwne , ciekawe czym się kieruje ten lekarz , dzisiaj bylam z mężem i dzieckiem w środy mlody się bawil za parawanem autami A my z mężem przy usg ale to była normalna wizyta. Na prenatalne jak się zapistwalam to Pani odrazu poprosila tylko proszę być bez dzieci , ale to wiadomo to badanie trwa 40 minut z dzieckiem to ja bym.oszalaa A co dopiero lekarz który musi się skupić.
serio to badanie tak długo trwa?
w sobotę właśnie mnie to czeka..

Patrzę właśnie na badania jakie mam wykonać. Morfologia, mocz, powtórzyć na toksoplazmoze badanie. I lekarz zalecił mi abym wybrała się do stomatologa na przegląd. W razie czego zacząć leczyć jeżeli jest potrzeba.

Mam dzis spadek mocy.... Uuu od kiedy wróciłam do domu zjedliśmy mala zasnęła na drzemkę A ja pod kołdrą

Im dłużej tym lepiej dla Ciebie i dziecka masz pewność że jest dokładnie wszystko sprawdzone, takie badanie powinno trwać minimum 25 minut

Trochę tez zależy od szczęścia jak się dziecko ułoży. Bo jak się ułoży ładnie to szybko idzie. A czasem lekarze o godzinę mierzą bo nie idzie bo albo się rusza albo jakoś zle ułoży

Ogólnie cos dzis z ciśnieniem...nawet kawa nie pomogła. W sumie to ziwne napchana jestem a zjadłabym pizze :-( :(

reklama
Do góry