Ewa konewa
Zaciekawiona BB
Klaudia 12348 będzię dobrze, głowa do góry.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
serio to badanie tak długo trwa?Dziwne , ciekawe czym się kieruje ten lekarz , dzisiaj bylam z mężem i dzieckiem w środy mlody się bawil za parawanem autami A my z mężem przy usg ale to była normalna wizyta. Na prenatalne jak się zapistwalam to Pani odrazu poprosila tylko proszę być bez dzieci , ale to wiadomo to badanie trwa 40 minut z dzieckiem to ja bym.oszalaa A co dopiero lekarz który musi się skupić.
U mnie było szybciej, około pół godzinyserio to badanie tak długo trwa?
w sobotę właśnie mnie to czeka..
Trzymam mocno kciuki ♡♡♡♡ja to jestem już po badaniach genetycznych i u mojego maluszka wykryli podejrzenie wodogłowia co ja się nacierpialam jutro mam badania prenatalne i mam nadzieję że wszystko okaże się dobrze
Im dłużej tym lepiej dla Ciebie i dziecka masz pewność że jest dokładnie wszystko sprawdzone, takie badanie powinno trwać minimum 25 minutserio to badanie tak długo trwa?
w sobotę właśnie mnie to czeka..
Im dłużej tym lepiej dla Ciebie i dziecka masz pewność że jest dokładnie wszystko sprawdzone, takie badanie powinno trwać minimum 25 minut