Yonce
Fanka BB :)
Mam ich wiele ale to akurat Flo
Dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam ich wiele ale to akurat Flo
Ja przez wymioty schudłam już 8 kg ;( coś okropnego. A jak to jest z tymi kg po porodzie? Po samym porodzie ile może zejść?
Na 10.45 i jest czekam. Lekarz do 12 przyjmuje więc napewno mnie przyjmie dziś. A dwie osoby czekają jeszcze przedemna. Zapisana na godzinę a to nic nie daje. I tak kolejność przychodzenia. Pani ja za Panią i tak leci Ehh. Uroki NFZTo już zaraz! Daj znać. Bedzie wszystko elegancko!
A ja dzisiaj mam w planach ugotować zupę meksykańską. [emoji4]
Ale na razie prasowanie. Niby mąż obiecał poprasować, ale już od soboty słysze: "Dzisiaj wyprasuje".
A ja ważę 53 kg i tylko się boję abym po ciąży nie była jeszcze chudsza bo podobno to bardzo szybko spada
Na 10.45 i jest czekam. Lekarz do 12 przyjmuje więc napewno mnie przyjmie dziś. A dwie osoby czekają jeszcze przedemna. Zapisana na godzinę a to nic nie daje. I tak kolejność przychodzenia. Pani ja za Panią i tak leci Ehh. Uroki NFZ
Ja przed 1 ciążą ważyłam 43kg i miałam przy porodzie 20kg na plusie. Nigdy nie wróciłam do tej wagi ( z czego bardzo się cieszę).
Teraz zachodząc w ciążę ważyłam 53. To wszystko dlatego, że zaczęłam regularnie jeść.
A innym bez zmian, u mnie wrócił do poprzedniego stanu, ale ja karmiła 3 miesiące tylko , chodź przed ciążą mialam B tak w trakcie dobre D i sumie jak do mojej sylwetki to juz za dużo. Teraz już mam C i pewnie się historia powtórzy z poprzedniego razu .Oj to już w ogóle byłaś szczupaczek
Ciekawe jak z biustem… Wielu kobietom zostaje większy lub wręcz odwrotnie