No właśnie chyba przesadził. Ale to dobry lekarz wiec pewnie nie miał złych intencji ale zna mnie od dawna I wie jak właśnie się pilnuje ze wszytkim i może w moim przypadku dla niego to dziwne. Ale dzidziuś najważniejszy.Ja w pierwszej ciąży też szybko tyłam, lekarz mi na każdej wizycie truł że za szybko przybieram na wadze, w 3 trymestrze przystopowalo ostatecznie przytylam 17kg. Myślę że to nie dużo, do swojej wagi wrocilam 3 miesięce po porodzie...
reklama
Ja mam 10+5.No tak mi powiedział. I za bardzo noe wiem co robić bo w ciąży to niewiele mogę. Przecież nie mogę trenować tak intensywnie jak przed. Bałabym się ze krzywdę dziecku zrobię ale mniej intensywny tryb życia szybko się odbija na mojej wadze. Do tego rzuciłam palenie i pewnie to tez ma jakiś wpływ. Zwariować można ale nie zamierzam się katować dietami drakońskimi. Dziecku muszę dostarczać wszystkiego. Tylko nie tknę się już czekolady żadnej.
Pszczoła2020
Fanka BB :)
W ciąży przytyłam 11kg(pracowałam długo a potem nadzorowałam remont), wychodząc ze szpitala było 7,5 mniej. Teraz mam +3,5, generalnie jestem okrąglejszaJa przez wymioty schudłam już 8 kg ;( coś okropnego. A jak to jest z tymi kg po porodzie? Po samym porodzie ile może zejść?
Atram83
Aktywna w BB
Yonce
Witam z rana.. doczytalam. Choć jak już wspomniałam w pracy mam z tym ciężko. Męczą mnie osoby które przyuczam... Jakieś takie nieogarnięte po 10 razy powtarzam to samo... Aż zadyszkę łapie
Można wiedzieć z jakiej aplikacji korzystasz??
W ciąży przytyłam 11kg(pracowałam długo a potem nadzorowałam remont), wychodząc ze szpitala było 7,5 mniej. Teraz mam +3,5, generalnie jestem okrąglejsza
Oj pewnie w sam Brzuszek ci poszło
Aurelka1994
Dzień dobry. Niestety nie nadrobię.
Za wizytujace trzymam kciuki jak zawsze
Ja się zmagamnz bólem głowy, antybiotyk źle na mnie działa zdecydowalamn że będę brać tylko po pół. Oczywiście ból głowy = wymioty. Więc ciężki dzień.
Miłego dnia [emoji4]
Ja się zmagamnz bólem głowy, antybiotyk źle na mnie działa zdecydowalamn że będę brać tylko po pół. Oczywiście ból głowy = wymioty. Więc ciężki dzień.
Miłego dnia [emoji4]
Atram83
Aktywna w BB
A pisjesz 2 l wody dziennie. Ja też się wczoraj u lekarza skarżyłam na ból głowy to kazała mi minimum 2.5 l wody pić. Au mnie s tym bywało różnieDzień dobry. Niestety nie nadrobię.
Miłego dnia [emoji4]
reklama
Aurelka1994
Pije dużo, więc łapie się raczej w te 2l. Tu to zdecydowanie antybiotyk, już dawno nie miałam bólu głowy. Jeszcze się martwię, że antybiotyk w ciąży i skończyło się bólem głowy [emoji849]
A pisjesz 2 l wody dziennie. Ja też się wczoraj u lekarza skarżyłam na ból głowy to kazała mi minimum 2.5 l wody pić. Au mnie s tym bywało różnie
Podziel się: