reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja w pierwszej ciąży też szybko tyłam, lekarz mi na każdej wizycie truł że za szybko przybieram na wadze, w 3 trymestrze przystopowalo :) ostatecznie przytylam 17kg. Myślę że to nie dużo, do swojej wagi wrocilam 3 miesięce po porodzie...
No właśnie chyba przesadził. Ale to dobry lekarz wiec pewnie nie miał złych intencji ale zna mnie od dawna I wie jak właśnie się pilnuje ze wszytkim i może w moim przypadku dla niego to dziwne. Ale dzidziuś najważniejszy.

reklama
No tak mi powiedział. I za bardzo noe wiem co robić bo w ciąży to niewiele mogę. Przecież nie mogę trenować tak intensywnie jak przed. Bałabym się ze krzywdę dziecku zrobię ale mniej intensywny tryb życia szybko się odbija na mojej wadze. Do tego rzuciłam palenie i pewnie to tez ma jakiś wpływ. Zwariować można ale nie zamierzam się katować dietami drakońskimi. Dziecku muszę dostarczać wszystkiego. Tylko nie tknę się już czekolady żadnej.
Ja mam 10+5.

Witam z rana.. doczytalam. Choć jak już wspomniałam w pracy mam z tym ciężko. Męczą mnie osoby które przyuczam... Jakieś takie nieogarnięte po 10 razy powtarzam to samo... Aż zadyszkę łapie ;)

Załączniki

• Screenshot_20191106-104926.png
    Screenshot_20191106-104926.png
    229,6 KB · Wyświetleń: 53
Dzień dobry. Niestety nie nadrobię.
Za wizytujace trzymam kciuki jak zawsze :)
Ja się zmagamnz bólem głowy, antybiotyk źle na mnie działa :( zdecydowalamn że będę brać tylko po pół. Oczywiście ból głowy = wymioty. Więc ciężki dzień.
Miłego dnia [emoji4]

Dzień dobry. Niestety nie nadrobię.
Za wizytujace trzymam kciuki jak zawsze :)
Ja się zmagamnz bólem głowy, antybiotyk źle na mnie działa :( zdecydowalamn że będę brać tylko po pół. Oczywiście ból głowy = wymioty. Więc ciężki dzień.
Miłego dnia [emoji4]
A pisjesz 2 l wody dziennie. Ja też się wczoraj u lekarza skarżyłam na ból głowy to kazała mi minimum 2.5 l wody pić. Au mnie s tym bywało różnie :)

reklama
Pije dużo, więc łapie się raczej w te 2l. Tu to zdecydowanie antybiotyk, już dawno nie miałam bólu głowy. Jeszcze się martwię, że antybiotyk w ciąży i skończyło się bólem głowy [emoji849]
A pisjesz 2 l wody dziennie. Ja też się wczoraj u lekarza skarżyłam na ból głowy to kazała mi minimum 2.5 l wody pić. Au mnie s tym bywało różnie :)

Do góry