reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
@luna91 współczuje sytuacji z synkiem. Niestety teraz dzieci takie są, ja mojego młodego zaczęłam puszczać dopiero w tym roku samego na plac (9 lat) właśnie przez dzieciaki...Mój starszy bardzo jest podatny na sugestie innych, taki klasowy błazen jak ja to mówię... W zeszłym roku w lecie wylal sobie butelkę wody na głowę podczas przerwy bo mu gorąco było :cool2: ogólnie głupoty robi żeby się popisać niestety.
Eh jakbym swojego widziała :( Ma siedem lat, już w połowie września dostałam że szkoły telefon że wybił na boisku okno w przylegającym domu kamieniem :( bo go uwaga- koleżanka namówiła... Mieliśmy cieżką przeprawę. Co do wyśmiewających dzieci to ja mam nerw krótki i pewnie powsadzałabym im kocie kupy do butów :p nie wiem co bym zrobiła. Sytuacja straszna. U nas mały blok i fajna wspólnota i wszystkie dzieciaki trzymają się razem. Wiadomo jedni lubią się bardziej od innych ale ogólnie jest miło.

Cześć wszystkim ... próbowałam wczoraj doczytać ale oczy mi się same zamykały. Wróciłam o 19 do domu bo mialam rundę po okolicznych przystankach.. wsiach w pościgu za pksem... w poszukiwaniu telefonu.. na szczescie pomimo wielu osób które mnie odsyłały ze tego autobusu NIE MA NIGDZIW JUZ odnalazłam ciemną zajezdnie... A jak obiecałam tam jeszcze trochę to Też kierowcę pksu hehe telefon był syn szczęśliwy...ale na krótko ma karę i wraca do starego telefonu ..
Zmykam do labo na badanie a potem do pracy, a Wam wszystkich życzę super udanego dnia :-) :) ;-) ;)

Witajcie kochane ja od dzis jestem na L4 jutro ide do szpitala eh..maja dac mi pompe insulinowa bo mam cukrzycę i nie radze sobie z cukrami Masakra trzymajcie kciuki ale to jutro :)a dzis miłego dzionka

Trzymaj się, trzeba być dobrej myśli. To wszystko na pewno wyjdzie na dobre, buziaki!

Dzien dobry :) ja już po rutynowym robieniu śniadanka dla niemęża i na pewno już nie zasnę dziś, o 15:15 wizyta. Z dobrych wiadomości: nie plamiłam przez noc!

Do spotkania z dzidzià zostało jeszcze tylko 8h, zleci :D milego dnia wszystkim!

reklama
Mam lux med-sprawdź w OWU, u mnie normalne usg jest tylko w pakiecie, prenatalne nie.
Wątpię żeby było.
Też dostałam 'skierowanie' czyli kartkę z ok inf gdzieś mnie kieruje, jestem przed 35rz stąd wiem że zapłacę.

Nie tylko wiek jest wyznacznikiem. Na skierowanie to może być na NFZ.

Dziewczyny (które mają za sobą takie doświadczenia) jak byście opisały pierwsze ruchy dziecka? Do czego to porównacie, czy to jest miejscowe czy w całej macicy?

Jakby "kiszki marsza grały" w pierwszej ciąży miałam. Teraz czekam na ruchy.
Wczoraj napisałam że dziś prenatalne - mi cos się dni pomyliły. Jutro mam dopiero wizytę.

Do góry