reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Czesc dziewczyny [emoji8] wszystkiego dobrego na kolejnych wizytach. Ja jade dzisiaj do ksiegowej zawiesc L4 i podpytam o ten nieszczesny zus bo nic mi kasa nie przychodzi. Po jakim czasie od zwolnienia wam cos przyszlo? [emoji4]

@Dmalw czy nie chcesz byc nasza moderatorka? [emoji16]tak ladnie pilnujesz porzadku na grupie i jestes od samego poczatku, ze chcialabym zebys Ty nia byla jak @MB91 juz nie bedzie miec czasu [emoji12]nominacja [emoji16][emoji16][emoji8][emoji8]

Dzis bedzie ciezki dzien,wczoraj zjadlam 1 Raz od 2 miesiecy "cos"od tesciowej i mnie tak wymiotowalo wieczorem ze ledwo przezylam. I powiecie mi ze to nie bylo" zatrute "hehehehe [emoji23][emoji23][emoji23]

Milego dnia dla Was [emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
Ja się farbowałam u fryzjera. Poprosiłam żeby były zbliżone kolorem do odrostów żeby ciągle nie farbować [emoji14] i tak już chodzę 2 miesiące i mam święty spokój [emoji14] pewnie po nowym roku sobie lekko odświeże :D
Ja niestety przed 18 zobaczyłam u siebie 1siwy włos.. Dziś mam. 34lata, siwy co drugi kłak hahah
Farbuje na ciemny brąz, więc odrost widać po 3 tygodniach :/

Cudowne uczucie prawda?? :D
Gratulacje , dołączam się. W pierwszej ciąży nic mi nie bylo gdyby nie brak miesiączki mogłabym powiedzieć, że nie byłam w ciąży. Ale teraz dramat spanie, nudności, brak apetytu dopiero od jakiegoś tygodnia mam siłę funkcjonować caly dzien bez drzemki i mąż mnie nawet tak nie denerwuje haha

Mi lekarz odradził w 1 trymestrze ale nie dam rady czekać chociaż na szczęście to już końcówka. Muszę się jakoś ogarnąć bo jestem zdania ze kobieta w ciąży powinna pięknie wyglądać nawet jeśli rośnie w sile:) dzięki za info dziewczyny dziś po wizycie ogarnę farbę i sprowadzę do siebie kuzynkę:)

Ale będę męczyć tutaj ehh a powiedzcie jak to badanie PAPA wygląda. To takie zwykłe pobranie krwii czy jak. ? Trzeba się jakoś do niego przygotować, być na czczo. Z rana, popoludniu czy pora obojętnie. Jeszcze nic nie jadłam dziś, leżę w łóżku póki co i bije się z myślami. Dziś jutro czy wogole. Jeść śniadanie czy nie mogę jeść nic przed tym badaniem.

Według mojej wiedzy, bo sama za chwilę mam papa, nie musisz być na czczo i badanie nie musi być wykonane rano. Nie ma specjalnych przygotowań. Pobierają ci po prostu krew:)

A to jak rosną to super. Mi znowu potwornie, ale to potwornie wypadają… Jakbym była po jakichś Chemii… Coś potwornego.
Nie wiem z czego to wynika .... albo przez anemię którą mam a jest już dość nisko albo cholera wie.

Byłoby właśnie super jakby tylko rosły. A ja mam podobny problem jak Twój. Mi rosną, ale okropnie wypadają. Mam nadzieję na to, że będzie to mijać z wzrostem ciąży bo aż naprawdę czasem mam strach czesać i patrzeć na szczotke! :mad:

Czesc dziewczyny [emoji8] wszystkiego dobrego na kolejnych wizytach. Ja jade dzisiaj do ksiegowej zawiesc L4 i podpytam o ten nieszczesny zus bo nic mi kasa nie przychodzi. Po jakim czasie od zwolnienia wam cos przyszlo? [emoji4]

@Dmalw czy nie chcesz byc nasza moderatorka? [emoji16]tak ladnie pilnujesz porzadku na grupie i jestes od samego poczatku, ze chcialabym zebys Ty nia byla jak @MB91 juz nie bedzie miec czasu [emoji12]nominacja [emoji16][emoji16][emoji8][emoji8]

Dzis bedzie ciezki dzien,wczoraj zjadlam 1 Raz od 2 miesiecy "cos"od tesciowej i mnie tak wymiotowalo wieczorem ze ledwo przezylam. I powiecie mi ze to nie bylo" zatrute "hehehehe [emoji23][emoji23][emoji23]

Milego dnia dla Was [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Kochana, wcześniej odniosłam się do Tego ze boje się decydować na cokolwiek bo nie ma jeszcze 12 tc i bałam się ,,wygryzac na stałe,,:(

PS. Z tego co pamietam, to pracujesz w miejscu gdzie ilość zatrudnienia pracowników jest poniżej 20, tak?
A dzwoniłaś do ZUSu z prośbą o informację?

Byłoby właśnie super jakby tylko rosły. A ja mam podobny problem jak Twój. Mi rosną, ale okropnie wypadają. Mam nadzieję na to, że będzie to mijać z wzrostem ciąży bo aż naprawdę czasem mam strach czesać i patrzeć na szczotke! :mad:

Myślałam, ze tylko ja mam takie okrutne wypadnie. Być może nosimy pod serduszkiem dziewczynki i one potrzebują pięknych włosów[emoji7]

reklama
Mi lekarz odradził w 1 trymestrze ale nie dam rady czekać chociaż na szczęście to już końcówka. Muszę się jakoś ogarnąć bo jestem zdania ze kobieta w ciąży powinna pięknie wyglądać nawet jeśli rośnie w sile:) dzięki za info dziewczyny dziś po wizycie ogarnę farbę i sprowadzę do siebie kuzynkę:)

Powiem Ci, że ja też długo zwlekałam bo się bałam. Przeczytałam całą masę artykułów i wniosek jaki wyciągnęłam z tego był taki, że głównie chodziło o zapach amoniaku który wdychasz, a nie o to co masz na głowie bo te składniki nie przenikają do krwiooboegu.

Na stronie producenta Biokap jest napisane że kobiety w ciąży mogą jej używać, stad była moja decyzja.

Do góry