reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Czesc dziewczyny [emoji8] wszystkiego dobrego na kolejnych wizytach. Ja jade dzisiaj do ksiegowej zawiesc L4 i podpytam o ten nieszczesny zus bo nic mi kasa nie przychodzi. Po jakim czasie od zwolnienia wam cos przyszlo? [emoji4]

@Dmalw czy nie chcesz byc nasza moderatorka? [emoji16]tak ladnie pilnujesz porzadku na grupie i jestes od samego poczatku, ze chcialabym zebys Ty nia byla jak @MB91 juz nie bedzie miec czasu [emoji12]nominacja [emoji16][emoji16][emoji8][emoji8]

Dzis bedzie ciezki dzien,wczoraj zjadlam 1 Raz od 2 miesiecy "cos"od tesciowej i mnie tak wymiotowalo wieczorem ze ledwo przezylam. I powiecie mi ze to nie bylo" zatrute "hehehehe [emoji23][emoji23][emoji23]

Milego dnia dla Was [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Ja się farbowałam u fryzjera. Poprosiłam żeby były zbliżone kolorem do odrostów żeby ciągle nie farbować [emoji14] i tak już chodzę 2 miesiące i mam święty spokój [emoji14] pewnie po nowym roku sobie lekko odświeże :D
Ja niestety przed 18 zobaczyłam u siebie 1siwy włos.. Dziś mam. 34lata, siwy co drugi kłak hahah
Farbuje na ciemny brąz, więc odrost widać po 3 tygodniach :/

Cudowne uczucie prawda?? :D
Gratulacje , dołączam się. W pierwszej ciąży nic mi nie bylo gdyby nie brak miesiączki mogłabym powiedzieć, że nie byłam w ciąży. Ale teraz dramat spanie, nudności, brak apetytu dopiero od jakiegoś tygodnia mam siłę funkcjonować caly dzien bez drzemki i mąż mnie nawet tak nie denerwuje haha

Mi lekarz odradził w 1 trymestrze ale nie dam rady czekać chociaż na szczęście to już końcówka. Muszę się jakoś ogarnąć bo jestem zdania ze kobieta w ciąży powinna pięknie wyglądać nawet jeśli rośnie w sile:) dzięki za info dziewczyny dziś po wizycie ogarnę farbę i sprowadzę do siebie kuzynkę:)

Ale będę męczyć tutaj ehh a powiedzcie jak to badanie PAPA wygląda. To takie zwykłe pobranie krwii czy jak. ? Trzeba się jakoś do niego przygotować, być na czczo. Z rana, popoludniu czy pora obojętnie. Jeszcze nic nie jadłam dziś, leżę w łóżku póki co i bije się z myślami. Dziś jutro czy wogole. Jeść śniadanie czy nie mogę jeść nic przed tym badaniem.

Według mojej wiedzy, bo sama za chwilę mam papa, nie musisz być na czczo i badanie nie musi być wykonane rano. Nie ma specjalnych przygotowań. Pobierają ci po prostu krew:)

A to jak rosną to super. Mi znowu potwornie, ale to potwornie wypadają… Jakbym była po jakichś Chemii… Coś potwornego.
Nie wiem z czego to wynika .... albo przez anemię którą mam a jest już dość nisko albo cholera wie.

Byłoby właśnie super jakby tylko rosły. A ja mam podobny problem jak Twój. Mi rosną, ale okropnie wypadają. Mam nadzieję na to, że będzie to mijać z wzrostem ciąży bo aż naprawdę czasem mam strach czesać i patrzeć na szczotke! :mad:

Czesc dziewczyny [emoji8] wszystkiego dobrego na kolejnych wizytach. Ja jade dzisiaj do ksiegowej zawiesc L4 i podpytam o ten nieszczesny zus bo nic mi kasa nie przychodzi. Po jakim czasie od zwolnienia wam cos przyszlo? [emoji4]

@Dmalw czy nie chcesz byc nasza moderatorka? [emoji16]tak ladnie pilnujesz porzadku na grupie i jestes od samego poczatku, ze chcialabym zebys Ty nia byla jak @MB91 juz nie bedzie miec czasu [emoji12]nominacja [emoji16][emoji16][emoji8][emoji8]

Dzis bedzie ciezki dzien,wczoraj zjadlam 1 Raz od 2 miesiecy "cos"od tesciowej i mnie tak wymiotowalo wieczorem ze ledwo przezylam. I powiecie mi ze to nie bylo" zatrute "hehehehe [emoji23][emoji23][emoji23]

Milego dnia dla Was [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Kochana, wcześniej odniosłam się do Tego ze boje się decydować na cokolwiek bo nie ma jeszcze 12 tc i bałam się ,,wygryzac na stałe,,:(

PS. Z tego co pamietam, to pracujesz w miejscu gdzie ilość zatrudnienia pracowników jest poniżej 20, tak?
A dzwoniłaś do ZUSu z prośbą o informację?

reklama
Byłoby właśnie super jakby tylko rosły. A ja mam podobny problem jak Twój. Mi rosną, ale okropnie wypadają. Mam nadzieję na to, że będzie to mijać z wzrostem ciąży bo aż naprawdę czasem mam strach czesać i patrzeć na szczotke! :mad:

Myślałam, ze tylko ja mam takie okrutne wypadnie. Być może nosimy pod serduszkiem dziewczynki i one potrzebują pięknych włosów[emoji7]

Do góry