reklama
blondynka28
Fanka BB :)
Możecie pomyśleć nad moją osobą. Nie udzielam się bardzo często ale czytam od września jakoś. Jeżeli to już ten czas na zaufana grype to ok, jeżeli jeszcze nie tez nic się nie dzieje.Tak, do mnie lub @MB91. Chcemy już wysłać wiadomość kto ma być w zamkniętym wątku. Oczywiście jak ktoś tu jest z nami A przeoczył to dodamy
USG za 3 godz. Już nie mogę wysiedzieć w domu, nosi mnie.
OdNowa
Dziś 15 (14+1). Oczywiście lekarz powiedział ze nie da 100% na tym etapie ale widać było dwie II i nic nie „dyndało” między nóżkami..Który to tydzień? gratuluję dziewczynki <3
U
użytkownik 180176
Gość
Pisałam do MB , moja wina , moja wina [emoji854]Tak, do mnie lub @MB91. Chcemy już wysłać wiadomość kto ma być w zamkniętym wątku. Oczywiście jak ktoś tu jest z nami A przeoczył to dodamy
@martabunia właśnie patrzyłam na listę i mi Ciebie brakowało na niej
Przeoczyłam
U mnie też wstępnie kobietka, ale ciekawe czy na polowkowym potwierdzi <3 Ja się jeszcze wstrzymuje z kupnem takich dedykowanych rzeczy hehDziś 15 (14+1). Oczywiście lekarz powiedział ze nie da 100% na tym etapie ale widać było dwie II i nic nie „dyndało” między nóżkami..
Anulka.
Zazdroooo [emoji3059][emoji3590][emoji3059][emoji3590] Cudowne [emoji7]Ja tez nie lubię jak ktoś zaczyna mnie „macać” po brzuchu.. mój M widząc ze mnie to irytuje sprostował kiedyś takie zachowanie - ze skoro to tez jego dziecko to dlaczego tatusiów nie głaszcze się po.. i mam spokój
My już po wizycie! Oszalałam dziś ze szczęścia - nasze 8 cm okazało się być dziewczynka
Zobacz załącznik 1041253
I od razu musieliśmy to przypieczętować
Zobacz załącznik 1041254
carlas
Ale zazdroooo! Śliczna dzidzia!!! [emoji3531]Ja tez nie lubię jak ktoś zaczyna mnie „macać” po brzuchu.. mój M widząc ze mnie to irytuje sprostował kiedyś takie zachowanie - ze skoro to tez jego dziecko to dlaczego tatusiów nie głaszcze się po.. i mam spokój
My już po wizycie! Oszalałam dziś ze szczęścia - nasze 8 cm okazało się być dziewczynka
Zobacz załącznik 1041253
I od razu musieliśmy to przypieczętować
Zobacz załącznik 1041254
Ja w czwartek wizytuje i mam nadzieję, że i u nas będzie wszystko ok i będzie dziewczynka[emoji4] choć uciesze się co będzie byle zdrowe gratulacje
reklama
MB91
Cuda !! Konin nie jest tak daleko mnie więc może kiedyś się do Ciebie zgłoszęOjeeeej, nie lubię się „chwalić”, raczej zazwyczaj się wstydzę jak ktoś mnie wypytuje
Ale jeśli chcecie obejrzeć to zapraszam na fanpage na Facebooku
Torty na Wypasie (Konin)
My zaliczyłyśmy spacer. Mój brzuszek zaraz dodam do wątku brzuszkowego - dopiero 11tc w trakcie a jest już taki jaki miałam z małą w 18 gdzieś tygodniu!
Podziel się: