Super, gratuluję [emoji255][emoji7]Ja dalej w szpitalu od jednego lekarza do drugiego bo u nas wygląda to inaczej ale zaraz mnie wpisza na kolejna wizyte i jeszcze badanie krwi i moczu i do pracy.
Jak mowilam dzidzi nie mierza poza crl wiec mamy 5.61cm szczescia [emoji16] Na cale szczęście jest tylko jedno, to bylo moje podstawowe pytanie. Według USG wszystko wyglada dobrze, dzidzius nie chcial współpracować bo spał, jedynie sie przeciagal [emoji23][emoji23][emoji23] Najlepsze ze spał prawie caly czas z rączkami za głową [emoji16] Próbowaliśmy go poruszać głowica od USG (mialam normalne przez brzuch) ale tylko bardziej sie przeciagal [emoji23][emoji23][emoji23]
Moj jedyny blad ze az 3 razy poszlam siusiu wiec pecherz pusty i gorzej bylo widac ale widzialm, 2 raczki, 2 nozki i nawet oczka bylo widac wiec jestem szczęśliwa [emoji6]Zobacz załącznik 1041243Zobacz załącznik 1041244
reklama
Ja tez bardzo tego nie lubie, w ogole nie lubie jak mnie dotykają mniej lub bardziej obce osoby ...Ja rozumiem, ze sie cieszy. No ale wciaz czuje jakby to byla ingerencja w moja strefe intymna. Szczegolnie tak z zaskoczenia. Ale co zrobic, przeciez nie zaczne lapac kobiet za cycki zeby sie zemscic ...
koni
Zaangażowana w BB
Szybko minie. Ja tez niecierpliwie czekalam do dnia dzisiejszego tym bardziej ze to moje pierwsze USG a tu juz 12tc i 2d [emoji6]My po wizycie, wszystko ok, serduszko bije [emoji255] fasolek ma 25 mm
Prenatalne za 100 lat czyli 4 grudnia Zobacz załącznik 1041230
blondynka28
Fanka BB :)
A miałyśmy napisać jakąś prywatną wiadomość?Nie ma Cię na liście bo pewnie nie napisałaś priv do dziewczyn
Mnie tesciowa zlapala w sobote za brzuch bez pytania (nienawidze tego) i mowi "Czesc malutki" (bo ma jakas obsesje ze teraz ma byc chlopiec)
To ją popraiwłam "cześć Bąki" . Nie załapała o co mi chodzi ;D
Ja też nie lubię dotykajacych brzuch. Przecież normalnie się po brzuchach nie macamy. Jeszcze jak ktoś spyta to niech będzie ( ktoś bliski) A tak to jedyna osoba , poza tatusiem dzidziusia , która może głaskać brzuch to syn.
A miałyśmy napisać jakąś prywatną wiadomość?
Tak, do mnie lub @MB91. Chcemy już wysłać wiadomość kto ma być w zamkniętym wątku. Oczywiście jak ktoś tu jest z nami A przeoczył to dodamy
@martabunia właśnie patrzyłam na listę i mi Ciebie brakowało na niej
OdNowa
Ja rozumiem, ze sie cieszy. No ale wciaz czuje jakby to byla ingerencja w moja strefe intymna. Szczegolnie tak z zaskoczenia. Ale co zrobic, przeciez nie zaczne lapac kobiet za cycki zeby sie zemscic ...
Ja tez nie lubię jak ktoś zaczyna mnie „macać” po brzuchu.. mój M widząc ze mnie to irytuje sprostował kiedyś takie zachowanie - ze skoro to tez jego dziecko to dlaczego tatusiów nie głaszcze się po.. i mam spokójHahaha przepraszam, ale wyobraziłam to sobie.
A tak na serio, mogła zapytać czy może dotknąć. To byłoby bardziej na miejscu
My już po wizycie! Oszalałam dziś ze szczęścia - nasze 8 cm okazało się być dziewczynka
I od razu musieliśmy to przypieczętować
Zaga32
Gratulacje!!!!! Cudna fotkaJa tez nie lubię jak ktoś zaczyna mnie „macać” po brzuchu.. mój M widząc ze mnie to irytuje sprostował kiedyś takie zachowanie - ze skoro to tez jego dziecko to dlaczego tatusiów nie głaszcze się po.. i mam spokój
My już po wizycie! Oszalałam dziś ze szczęścia - nasze 8 cm okazało się być dziewczynka
Zobacz załącznik 1041253
Zobacz załącznik 1041254
reklama
Który to tydzień? gratuluję dziewczynki <3Ja tez nie lubię jak ktoś zaczyna mnie „macać” po brzuchu.. mój M widząc ze mnie to irytuje sprostował kiedyś takie zachowanie - ze skoro to tez jego dziecko to dlaczego tatusiów nie głaszcze się po.. i mam spokój
Zobacz załącznik 1041253
Zobacz załącznik 1041254
Podziel się: