Zaga32
Fanka BB :)
Dziękuję serdecznieTak można zjeść. Nie trzeba być na czczo trzymam kciuki za wszystkie wizyty :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję serdecznieTak można zjeść. Nie trzeba być na czczo trzymam kciuki za wszystkie wizyty :*
Nie wiem czy jest roznica pomiedzy takim zwyklym usg a usg prenatalnym ale jak lekarz badal mnie usg dopochwowym to powiedzial ze jajnikow nie sprawdzi bo mam pelny pecherz i nic nie widac
Możesz zjeść spokojnie.Kochane czy przed pappa jadlyscie śniadanie? Z góry dziękuję. Ja dziś badania w Bydgoszczy na 9....
To fakt! Ciuszki dla małych kobietek są przecudowne. W weekend kupiłam jej już cały zestaw ciuszków zimowych w Zarze i nie mogę się doczekać kiedy będziemy wychodzić na dwór w mrozy.Dla dziewczynek to w ogóle się można wyżyć! Sukienki, spódniczki, buciki, spinki , dodatki no cudo wszystko!
A mój syn wybiera sobie jakieś ubrania z postaciami z bajek( nie lubię takich ubrań) więc muszę chodzić bez niego i wybieram mniej rzucające się nadruki
O kurczę .. uczulenie ? Ale to jest tak jak pisałaś wynik tego, że jesteś w ciąży czy dalej diagnozują?Hej wszystkim! Ja nadal w szpitalu i zastanawiam się jak to długo jeszcze potrwa
Dostałam uczulenia (nie wiadomo na co, nie wiadomo skąd). Codziennie dostaję leki, po nich wszystko się łagodzi, a po nocy jestem od nowa obsypana.
Dzisiaj to samo, obudziłam się o 4 rano, poszłam do łazienki i już widzę, że bez zmian.
Jutro mam prenatalne! Będę tam dzwonić, żeby przełożyć o kilka dni, ale pewnie terminy napięte, a jak tu ze szpitala wyjść?
Jestem podłamana, bo w dzień się polepsza i za każdym razem mam nadzieję, ze jutro już będzie OK, to nie jest...
Norma wynosi do 100 i tylko dla ciężarnych jest sztucznie zaniżona. Czemu piszę że sztucznie? Wypytywałam kilku znajomych lekarzy i mówią że nie ma logicznych argumentów. Za to faktem jest że poród ciężarnej z cukrzycą jest lepiej płatny dla szpitala. Przypadek? Nie dajmy sobie wmowić chorób jeśli nasze wyniki są w normie
Testament w polsce to fikcja, jest tylko wyrażeniem woli zmarłego, prawo jest wyżej. Dziadek miał w testamencie tylko babcię(żonę) a i tak tata i jego 2 siostry musiały jechać do sądu przez całą polskę zrzec się swojej części mimo że słowa o nich nie było. Jeśli tak to działa w formalnych rodzinach to ja się boję pomyśleć jak w nieformalnych...
Hej laski !
Boże miałam sen ... że leciałam do Chorwacji kręcić film bo byłam gwiazdą filmową I w tej Chorwacji w porze lunchu było tyyyyyle jedzenia, że szok... właściwie to śniło mi się głównie późnej już tylko tamtejsze jedzenie. A na końcu, że szukałam szpitala bo plamić zaczęłam .. z przejedzenia? Ahh te hormony
To fakt! Ciuszki dla małych kobietek są przecudowne. W weekend kupiłam jej już cały zestaw ciuszków zimowych w Zarze i nie mogę się doczekać kiedy będziemy wychodzić na dwór w mrozy.
O kurczę .. uczulenie ? Ale to jest tak jak pisałaś wynik tego, że jesteś w ciąży czy dalej diagnozują?
Za wizytujące dzisiaj kciuki oczywiście zaciśnięte!
Nie martw się. Miałam podobnie przy 2 ciąży. Wolałabym chyba jednak mieć uczulenie niż bostonke, która przechodzę z całą rodziną....Hej wszystkim! Ja nadal w szpitalu i zastanawiam się jak to długo jeszcze potrwa
Dostałam uczulenia (nie wiadomo na co, nie wiadomo skąd). Codziennie dostaję leki, po nich wszystko się łagodzi, a po nocy jestem od nowa obsypana.
Dzisiaj to samo, obudziłam się o 4 rano, poszłam do łazienki i już widzę, że bez zmian.
Jutro mam prenatalne! Będę tam dzwonić, żeby przełożyć o kilka dni, ale pewnie terminy napięte, a jak tu ze szpitala wyjść?
Jestem podłamana, bo w dzień się polepsza i za każdym razem mam nadzieję, ze jutro już będzie OK, to nie jest...
Jejku strasznie dużo tych wiadomości....
Wczorajszy dzień miałam okropny, spałam już od 15, niesamowite mdłości masakra....
Dziś trochę lepiej, ale trzeba było przyjść do pracy niestety. [emoji4]
Może czegoś nie doczytałam, ale czy wątek zamknięty już działa, czy nadal nie?
Kochana czytam i widzę, że dziewczyny mają ochotę na różne rzeczy , a ja ? 12 tydzień, A od 8 dzień w dzień od rana do nocy mdłości i wymioty. Jedyne co jem to chleb... I wędlina. Nie mogę patrzeć na kurczaka itp itd. Żyje nadzieja, że niedługo minie ....Jejku strasznie dużo tych wiadomości....
Wczorajszy dzień miałam okropny, spałam już od 15, niesamowite mdłości masakra....
Dziś trochę lepiej, ale trzeba było przyjść do pracy niestety. [emoji4]
Może czegoś nie doczytałam, ale czy wątek zamknięty już działa, czy nadal nie?