blondynka28
Fanka BB :)
Ja też prenatalne dziś na 16. Nie zaglądała m tutaj przez kilka dni. Przed 1.11 nie miałam czasu, potem ten weekend, zajrzałam wczoraj wieczorem a tam ponad 100 stron przybyło! Przeczytałam ostatnie 30. Co do objawów ciąży czuje się lepiej, ale tydzień jestem przeziębiona i chodzę z katarem. Raz jest większy raz mniejszy ale męczy mnie bardzo. Do tego gardło zaczyna siadać, glowa czasem boli. Piję herbatkę z miodem, sok malinowy same domowe sposoby. Grzeje się w łóżku pod kołdrą, kocem. Co jest lepiej to kolejnego dnia zaraz nos zatkany. Dziś wieje dosyć mocno, i nie wychodziłabym nigdy, ale USG. No nic ciepło się ubiorę, ostatnio 1.11 w zimowym płaszczu, czapka na głowę była.O tak. Ja też na słone, na kwaśne, na rosół, na kotlety, na słodkie patrzeć dalej nie mogę. Jutro idę na badania prenatalne i przeczytałam gdzieś, że dobrze przed badaniem zjeść coś słodkiego, żeby dzidzia się trochę bardziej ruszała. Pomyślałam, że postaram się w siebie coś wcisnąć, ale nie wiem czy to nie głupota? dziewczyny wiecie coś na ten temat?