reklama
Dorotka1989
Fanka BB :)
A u mnie teraz wchodzą chrupki ketchupoweno nie! teraz mam ochotę na chipsy.. moje ulubione jasno zielone lays pikantna papryka czy jakoś tak
MB91
Sam ginekolog kiedyś mi powiedział, że mam zjeść cukierka bo dzidzia się będzie bardziej ruszać - przed badaniami które nagrywaliśmy. W ogóle to ja gdzieś od 16tc mam moją małą nagraną na płycie
Ja już właśnie - dzięki Wam !!! - wcinam Lays tyle, że paprykowe
Nie kupuje nic do maluszka z brzuszka bo nie chce zapeszać - kupię pewnie dopiero coś w marcu. Mam o tyle ten komfort, że kupuje teraz dla córeczki więc mogę się wyżyć i mnie dla fasolki jeszcze za bardzo nie korci by kupować.
byli w mega szoku ! Ale szczęśliwi na maxa wszyscy - w końcu nieślubne dziecko, to i ślub by wypadało... a my jak już wiedzieliśmy, że będziemy brać ślub to jeszcze bardziej jak pytali jedni czy drudzy mówiliśmy, że my już nie chcemy itdNooo.... haha ale musieli mieć miny wszyscy wyobrażam sobie ten szok.
Ja już właśnie - dzięki Wam !!! - wcinam Lays tyle, że paprykowe
Nie kupuje nic do maluszka z brzuszka bo nie chce zapeszać - kupię pewnie dopiero coś w marcu. Mam o tyle ten komfort, że kupuje teraz dla córeczki więc mogę się wyżyć i mnie dla fasolki jeszcze za bardzo nie korci by kupować.
Majaga
A u mnie bagietka z żółtym serem [emoji28]
A u mnie teraz wchodzą chrupki ketchupowe
U mnie jest w jednej aplikacji 12t 1d w drugiej 11t 6d. I zaczęła się zgaga. I po drzemce budzę się z zdretwiałą nogą w okolicy biodra. Przysnę na lewej i np po tej drętwieje.
Też tak ktoś ma?
Ja tak mam. Jest to bardzo uciążliwe. Znalazłam tylko informację, że jest to związane z hormonem relaksyną, który jest wytwarzany przez jajniki oraz łożysko, a także nadmiarem progesteronu. Zalecają spać na plecach... Szkoda, że nie każdy potrafi .
Dziewczyny, trzymajcie kciuki za nas. Jutro o 9:30 mam prenatalne, dobrze że rano to nie zdążę się bardzo zdenerwować... Chociaż nie powiem stres jest, szczególnie że do pomierzenia są dwie sztuki. Żeby tylko były zdrowe. Nic więcej.
Trzymam Kciuki!
milenka30
Mój póki co jest w normie ale jednak na granicy. Zamienilam pomarańcze na grapefruity mimo że ich nie lubię ale ponoć obniżają cukier. No i na dietę trzeba bardziej uważać, byle bez diabeteloga.Mi lekarz powiedział, ze do 92 jest Ok, powyżej wg niego trzeba już skontrolować. Najlepsze jest to, ze dwóch innych lekarzy widziało ten mój wynik i zaden nie zająknął się, ze może byc coś nie halo, pomimo, ze pytałam.
Ciekawe czy diabetolog wyślę mnie na krzywa.
Ja całe zycie miałam cukier Ok, ale od pewnego czasu zaczął mi wariować. Albo uwidoczniły się skłonności po rodzicach albo mam teorie, ze stymulację do in vitro rozwaliły mi system hormonalny. Kiedyś nawet o to pytałam i ponoć jest to możliwe.
Mam tylko nadzieje, ze nie rozwinie się to faktycznie w cukrzyce.
Dziewczyny ja też mam lepsze samopoczucie, a nie weszłam jeszcze w 12 tydzień, czuję się jak nie w ciąży.. Chyba zaczyna mnie stres łapać a prenatalne dopiero 14 tego
reklama
paulix82
Ja dzisiaj 13+1 i tez bez mdłości, czasem coś mnie pociągnie na dole, energia zupełnie inna - po tygodniach bez ochoty na robienie czegokolwiek, zaczynam odzyskiwać dawna ikrę. Nawet chyba zaczyna kiełkować ochota na „przytulanie”, również nieobecna od 2 miesięcy. Jeśli chodzi o senność, to się nie wypowiadam bo przed ciąża tez byłam śpiochem i zwolenniczka poobiedniej sjesty.Dziewczyny dajcie znac jak się czujecie w 13t bo ja już sama nie wiem co się dzieje, dzisiaj poprostu jak ręka odjął, zero zmęczenia, czasami zakuje coś w brzuszku, apetyt taki ze hej i zero mdłości. I czy taka nagła zmiana na lepsze była tez u Was? Buziaki
Podziel się: