reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Kobiety czy Wy też macie taką ciągłą potrzebę bliskości? Nawet nie chodzi o fizyczną bliskość ale żeby partner przy Was był, miział i tulił? :oops: ja jeszcze niestety ze swoim nie mieszkamy razem i zanim do tego dojdzie jeszcze miną z dwa miesiące takich moich samotnych wieczorów czasami. A wtedy to ja po prostu potrafię ryczeć w poduchę jak dziecko tylko dlatego, że go nie mam obok! Nigdy tak nie przeżywałam jak teraz podczas ciąży, hahaha

reklama
W sklepach stacjonarnych nie widziałam, ale na pewno są w sklepie internetowym.
Ja kupiłam w internetowym. Polecam. Naprawdę moim zdaniem bardzo fajna. Raczej lekka (dla mnie na Włochy, mam z głowy cała zimę). Teraz jest super bez rozpinania boków. A jak brzuch urośnie to się poprostu rozpina zamki z boku i poszerza. Nawet dokładnie nie oglądałam i jak przyszła to odkryłam ze jest jeszcze wstawka dla dziecka w nosidełku - może akurat nam się nie przyda, bo rodzimy w maju, ale jest słodkie (mały kapturek ).

A to prawda. Rozsądne podejście

Ostatnio czytałam, że ludzie oddają cocker spaniela bo go nie ułożyli i jest zazdrosny o panią A teraz urodziło się dziecko i się boją więc szukają mu domu. Mialam już okazję być z westem ( syn ma u dziadkow) i to jest miłość bezgraniczna. On z psem może robić wszystko ( oczywiście szanuje ja, nie dokucza) - mam na myśli, że są jak rodzeństwo :)

Ostatnio czytałam, że ludzie oddają cocker spaniela bo go nie ułożyli i jest zazdrosny o panią A teraz urodziło się dziecko i się boją więc szukają mu domu. Mialam już okazję być z westem ( syn ma u dziadkow) i to jest miłość bezgraniczna. On z psem może robić wszystko ( oczywiście szanuje ja, nie dokucza) - mam na myśli, że są jak rodzeństwo :)

Wiesz co, ludzie bardzo często są nieodpowiedzialni i kupują konkretną Rase bo im się podoba wizualnie, nie znając zupełnie cech osobowości takiego psa i tego do jakich warunków jestem stworzony. Nie każdy pies nadaje się też dla dzieci. Najbardziej szkoda mi jest tych stworzeń… Bo przyzwyczajam się do człowieka a potem ten człowiek którego ta Psina jest wpatrzona pozbywa się go, bardzo często z powodu własnej głupoty.

A ja wystarczy że mam brak ruchu - to waga lecii do góry. Strach pomyśleć. Teraz posiłkuję się tylko rowerkiem. Bo chwilowo mam problem z dostępem do basenu.

Mi lek. przy prenatalnym -nie mój cudowny lekarz -a ta paskudna baba powiedziała że przy mojej wadze w I trymestrze wcale nie powinnam tyć :) a potem to max do 10kg !!

A Wam dziewczyny dużo juz przybyło ?
Bo dzisiaj tylko czytam o tych którym lecą kg :o
Ja w pierwszej połowie I trymestru przytyłam 2 kg a w drugiej tyle samo schudłam :) więc na razie waga stoi w miejscu

reklama
Do góry