To najważniejsze. Z resztą moja za wizytę, usg normalną bierze 150zł. A bardzo fajna sensowna babka. Mogłabym chodzić na nfz bo mam taką w miarę ok babkę... Ale jednak ta prywatna lepiej mi odpowiada i widzę, że jej zależy.Ja chodzę prywatnie do gin i za zwykła wizytę z usg płace 200zl, zobaczymy w środę ile mi policzy za prenatalne. Pewnie z 400zl ale zapłaciłabym każda kwotę u tego lekarza bo się czuje bezpiecznie pod jego opieka.
reklama
Ja na nfz prowadzę ciąże, więc usg prenatalne miałam za darmo.
Tez się pochwalę moim wrednym adopciakiem Zobacz załącznik 1040668
Oooo jeeej!!!! Jaka kiciunia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dorotka1989
Fanka BB :)
Wow to duzo płacicie. Za tą kase to ja 2-3 razy mogę iść na usg. Ja wczesniej jak jeździłam do kliniki nieplodnosci to wydawalam majatek, kazda wizyta i badania to koszt ok 800 zl i tak bylo 2-3 razy w miesiącu jak cos nowego wychodziło.
Ja kiedyś też rzuciłam i po 2 latach z głupoty zaczęłam znowu palicJa nie jestem zwolenniczka ograniczania. Ja myśle że jak się chce rzucić to jedyny sposób to ciach i koniec. Był okres ze 3 lata nie paliłam. Pamietam przechodziłam obok kościoła jakiegoś i paliłam i w trakcie stwierdziłam ze to moj ostatni i pozostałe wyrzuciłam do kosza. Po 3 latach z głupoty wróciłam ale jak się dowiedziałam o ciąży to znów zrobiłam ciach. Mnie prenatalne z pappa to ok 500 zł wyniesie. Nie poszłam na NFZ. Chociaż mam 35 lat i mi się należy.
Mi się udało zrobić prenatalne w prywatnej klinice, która jest objęta programem z UE. A tak to koszt badania u nich 250 zł plus 180 pappa.
Kiniawk
Niby zwykły dachowiec, a jednak niezwykły bo szylkretowyOooo jeeej!!!! Jaka kiciunia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Majaga
Jakie cudo [emoji7]
reklama
Aurelka1994
Nie wiem jak wygląda ta różnica. Musiałabym poszukać na necie i sprawdzić.A powiedz mi bo jie pamietam skaldy witamin na 1 trymestr rozni się znacznie od składu na 2. Bo w sumie nigdy nie sprawdzałam a faktycznie na każdy trymestr polecają inne.
Podziel się: