Crazy Girl
Fanka BB :)
Witaj.
Gratuluję!
Z mamą współczuję Ci bardzo. Sama przez to przechodziłam tyle że już z 4 miesięcznym dzieckiem. Życzę powodzenia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny
opisywałam jakiś czas temu historie mojego naturalnego cudu. Dziś mam już 11t4d, termin na 16 maja. Wczoraj niespodziewanie zwykła wizyta przekształciła się w prenatalne, bo termin miałam na 12.11. Lekarz stwierdził, ze może byc za późno albo po prostu chciał już mnie mieć z glowy Z dzidzia Ok, czekam jeszcze na wyniki z krwi. I tu moje pytanie -ile czekacie na wyniki pappa? Bo ja mam czekac 2 tygodnie i wydaje mi się to bardzo dużo.
Mnie mleko zawsze ratowało w czasie zgagi. A w poprzedniej ciąży zgaga była moją zmorą wrry!
Boli mnie krzyż i wymyśliłam! Mam niedługo urodziny więc kupię sobie poduszkę ciążową na wypasie! Poprzednio kupiłam takiego długaśnego węża po taniości na allegro i jest do kitu. Teraz zaszaleję z ceną ale potrzebuję porady co kupić żeby się znów nie naciąć. Cebuszka? Supermami?(tą mam w sklepie pod domem) Zależy mi na tym zeby móc spać na boku "w pozycji bezpiecznej" i położyć kolano na GRUBEJ poduszce. Ta moja to flak. Cebuszka podobno jeden koniec ma z kuleczek styropianowych. Ktoś miał, poleca, odradza? Pomocy!
Od 3 nie śpię..sprzatam i czytam, od kilku dni w sumie wątek stara wrześniówka 2018 :-) niesamowite ze nie tylko ja z wrzesniowek pozdrowienia dla wszystkich i majówek i tych na czerwiec 2020 ja jestem jak się okazało kilka dni temu, w 12/13tyg [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Właśnie tez tak mi się wydaje, ze to mega długo. Ale pocieszam się tym, ze na usg wyszło Ok.Bardzo długo. Ja mam na krew pójść najpóźniej we wtorek a wizytę w piątek także wychodzi ze 2-3 dni
Mi usg wyszło dobrze. Na wyniki krwi muszę poczekac parę dni, ale nawet nie będę na nie patrzeć.Właśnie tez tak mi się wydaje, ze to mega długo. Ale pocieszam się tym, ze na usg wyszło Ok.
Czy którejś wyszło usg dobrze, a krew fatalnie? Choć i tak zdaje sobie sprawę, ze idealnie nie bedzie, chociażby przez moje 37 lat na karku
Właśnie tez tak mi się wydaje, ze to mega długo. Ale pocieszam się tym, ze na usg wyszło Ok.
Czy którejś wyszło usg dobrze, a krew fatalnie? Choć i tak zdaje sobie sprawę, ze idealnie nie bedzie, chociażby przez moje 37 lat na karku